CLAVIA NORD LEAD RACK2
Oproti konkurenci toho moc neumi, ale to je i jeho vyhoda - je jednoduchej, suprove se edituje, vsechny parametry maj tlacitko nebo potak, nic nehledas v menu.
Zvuk - idealni na basy a leady, mekke plochy z nej nedostanes. Nema sice efektovou jednotku (jen jednoduchej distortion), ale to nevadi, hraje dobre i bez ni.
Zvuk - idealni na basy a leady, mekke plochy z nej nedostanes. Nema sice efektovou jednotku (jen jednoduchej distortion), ale to nevadi, hraje dobre i bez ni.
Pozitiva: Nekompromisni zvuk, jednoduche ovladani, ctyri individualni vystupy.
Negativa: Ztisovani zakladniho zvuku pri vysoke rezonanci...
Genialni tam, kde chces kristalovy a pevny "seversky" zvuk. Snadno vynika i v komplexnich aranzich, dobre se prosazuje. Nezni zrovna moc analogove, je trochu moc hifi, ale jinak ma vsechny prednosti analogu, hlavne v ovladani. Vynikajici basy...
Negativa: Ztisovani zakladniho zvuku pri vysoke rezonanci...
Genialni tam, kde chces kristalovy a pevny "seversky" zvuk. Snadno vynika i v komplexnich aranzich, dobre se prosazuje. Nezni zrovna moc analogove, je trochu moc hifi, ale jinak ma vsechny prednosti analogu, hlavne v ovladani. Vynikajici basy...
Re: CLAVIA NORD LEAD RACK2
Dotaz k NORDu - mate ho nekdo doma nebo meli jste ho nekdo? Kamarad si ho poridil a tvrdi mi, ze se neda automatizovat napr. v cubase pres CC#, jako to treba delam u viruse. Prijde mi to jako kravina.. pokud prece neco ma MIDI IN a prijima to midi, tak to musi jit automatizovat.. a nebo je to tak, ze to prijima jen MIDI synchronizaci, noty, velocity, pan, shift a bank select a vsecky ostatni parametry zvuku to nema udelany na CC# ?
Díky za info.. je to pro me dost podstata informace pred pripadnou koupi.
TOM-Thak píše:Dotaz k NORDu - mate ho nekdo doma nebo meli jste ho nekdo? Kamarad si ho poridil a tvrdi mi, ze se neda automatizovat napr. v cubase pres CC#, jako to treba delam u viruse. Prijde mi to jako kravina.. pokud prece neco ma MIDI IN a prijima to midi, tak to musi jit automatizovat.. a nebo je to tak, ze to prijima jen MIDI synchronizaci, noty, velocity, pan, shift a bank select a vsecky ostatni parametry zvuku to nema udelany na CC# ?
Ahoj Tome. Je to samozřejmě blbost. Automatizace samozřejmě funguje normálně. Jinak já mám rackx taky a maximální spokojenost. Pevnější charakter než G2X, efektuju ho přes Korg M3.
Díky za info! Já si řikal, že to má jen nějak blbě nastavený.. nebo automatizuje nějakej nesmyslnej CC páč nord jich tolik nemá.
ano, potvrdzujem to, CC automatizacia samozrejme normalne fici... tom-thak nevaj a kupuj je to neuveritelne paradna hracka:)
a nema chalan zapnuty filter, ktory filtruje CC?
haha no to by bolo dost vtipne