Co je to za HW mašinku, která...
Gitarovy pedal DOD FX94 je delay/sampler, schopny 4 sekundoveho najdlhsieho delay casu alebo 4 sekundoveho zaznamu. To je to, co sa pytas. Nedavno to u nas na gitaristi.sk ktosi predaval za par korun.delay píše:Já chtěl jednoduchou věcičku, něco jako kalsická efektová krabička s jednou funkcí neexistuje. Tak za 3.000? Asi jsem naivní...
-
male doplnenicko
male doplnenicko: pravda - nektere soucasne (kytarove) multiefekty maji sampler - Zoom (i kdyz to je z vsech ta nejvetsi sr...) Digitech, Behringer neco podobneho dela... Existuji ty same verze urcene pro zpev - s mikrofonnim vstupem. Dale potvrzuji, ze kvalitnejsi vaiantou jsou produkty firmy BOSS...
vse nejlepsi a hodne stesti Hermínám k dnesnimu svatku
vse nejlepsi a hodne stesti Hermínám k dnesnimu svatku

Zrovna to chci rict, ze kytarovych slapek co tohle umi je celkem dost, tusim i Akai neco dela, ale na zpev bych to asi nebral.....to uz by mozna bylo lepsi tady v inzeratech nekdo dava za 3500,- Kaoss pad 1 a ten ma (ted se posadterastis píše:Gitarovy pedal DOD FX94 je delay/sampler, schopny 4 sekundoveho najdlhsieho delay casu alebo 4 sekundoveho zaznamu. To je to, co sa pytas. Nedavno to u nas na gitaristi.sk ktosi predaval za par korun.delay píše:Já chtěl jednoduchou věcičku, něco jako kalsická efektová krabička s jednou funkcí neexistuje. Tak za 3.000? Asi jsem naivní...

- ECSON WALDES
- Profesionál

http://www.electrixpro.com/products/repeater.html#
tenhle Elecrix Repeater je vyhlasenej. na tomhle linku je i predvadeci video.
Ovsem splnit tvou hranici 3000 je nemozny. zato bohuzel nekoupis moc kreativni masinu, jen nejakej holej loop pedal.
.