Mám tyto úmysly a rád bych se zeptal na co jsem zapomněl nebo v čem může být problém. Podotýkám, že se jedná pouze o využití doma pro vlastní potřebu a zábavu:
Zapojení 1 (pro hraní živě

Kytara přes multiefekt (stereo, ale stačí i mono) (buď stereokanál nebo první dva kanály)
Kyt. syntezátor (stereo)
Obojí hraje současně z jedné kytary.
Výstup ze zvukové karty (aut. bubeník a VST synth) (stereo) (chápu dobře, že vstup playback in bude použitelný?) nebo mohu
časem možná mikrofon
to vše do stereo zesilovače a případně sluchátek
Zapojení 2 (nahrávání):
výše uvedené do odposlechu a postupně nahrávání kytara, následně syntezátor ze zaznamenaného MIDI připadně a další
Zvukovka v počítači bude nejspíš Emu 1212M.
Omlouvám se za možná hloupé dotazy, ale zatím to nemám možnost vyzkoušet v reálu, takže čerpám z návodů a netu.
Chápu dobře, že se první dva mono kanály dají použít jako stereo kanál pro zdroj linkového signálu.
Nebo je to blbost a mám koupit Yamahu MG10/2, kde jsou 4 stereovstupy, ale zase jsem se dočetl pár názorů na více šumu.
Nebo v klidu vystačím s Xenix 802 nebo Tapco MIX60? (Compact se mi zdá jako lepší varianta vzhledem k možnostem vedení signálu mixpultem více výstupů, rec-mon atd.)
Mixpulty se stereovstupy bez korekcí jsem zavrhl (koncový zesilovač je digitální receiver)
Díky za ochotu se s tímhle zaobírat, třeba i soukromě