Cymatic Audio Live Player

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od Pytkin » 31 bře 2015 23:29

Jozef : ja si fakt myslim , ze radit by ti mal predajca .. Mal by ti poskytnut vsetky informacie , ktore potrebujes vediet k tomu , aby si si dany vyrobok kupil .. A fakt mi prie dost divne , klast cloveku z Disku dake otazky a smahom ruky napisat , ze nakupujes u Thomanna .. A nijak to nesuvisi s mojou funkciou moderatora ..

Jozef Andrijko
Příspěvky: 12
Registrován: 05 bře 2015 18:22

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od Jozef Andrijko » 01 dub 2015 17:34

Som rád, že sa naša konverzácia vrátila do racionálnej roviny bez vzájomného sarkazmu a irónie. Na tento server som sa obrátil preto, že predajcovia častokrát nevedia, čo predávajú, preto som sa snažil kontaktovať s niekým, kto osobne s daným zariadením pracuje. O pánovi, ktorý mi radil, neviem nič, ani som nevedel, že je s Disku a ani som nevedel, čo je Disk. Nenapadlo by mi, že niekto môže aj takýmto spôsobom sledovať možno nejaké obchodné záujmy. Jediné, čo som sa pokúšal zistiť, boli informácie, či by mal spomínaný výrobok spĺňať tie funkcie, ktoré od neho očakávam. Nedozvedel som sa veľa ale aspoň toľko, že podrobne preštudujem manuál a potom sa rozhodnem, či výrobok kúpim. A prečo z Thomanu?. Nakupujem tam už roky a nakupujem len pre seba.

plechový bubínek
Příspěvky: 5
Registrován: 17 črc 2015 18:50

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od plechový bubínek » 17 črc 2015 19:05

Dobrý den,
mám problém s přehráváním v Live Playeru LP - 16. Konkrétně slyšitelné lupání. Mám už druhý kus, takže vada kusu to nebude. Ten první lupal jen při 48 kHz, ten současný i při 44.1 kHz (to jsem si pomoh). Flešky jsem zkusil asi tři, tím to asi taky nebude. Máte prosím někdo podobnou zkušenost, radu? Díky.
Jo, firmware aktuální.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od carloff » 17 črc 2015 22:01

Já s tím neměl nikdy žádný problém.kolik stop a kolik bitů?
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 459
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od m4x » 17 črc 2015 22:15

Zkusils nastavit odpovídající buffer?

plechový bubínek
Příspěvky: 5
Registrován: 17 črc 2015 18:50

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od plechový bubínek » 18 črc 2015 11:44

48kHz 24bit, 8 stop, ale problém je teď i při 44.1kHz a 16bit. Buffer zkusím. Díky. Nevim, možná děláme něco blbě už v nastavení při exportu z Reasonu. V konpu to hraje dobře, z mašiny to lupe fest.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od carloff » 18 črc 2015 11:45

A nemáš to prostě někde přes nulu?
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

plechový bubínek
Příspěvky: 5
Registrován: 17 črc 2015 18:50

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od plechový bubínek » 18 črc 2015 12:22

To ne, určitě ne.

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 459
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od m4x » 18 črc 2015 15:39

Zkus si pro začátek pohrát s bufferem a dej vedět, jak to dopadlo. Většinou to bývá banalita.

plechový bubínek
Příspěvky: 5
Registrován: 17 črc 2015 18:50

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od plechový bubínek » 20 črc 2015 09:05

Tak nedělní odpoledne s LP 16 je za náma. Po všemožném nastavování bufferu (bez výsledku) jsme se jali renderovat do studia na jiný počítač s Cubase. 44.1 a 16bit funguje (sláva), nikoliv však 48/24.
Ještě jeden poznatek: Když jsme poslali na výstupy 1,2 basu ve stereu, bylo vše v pořádku, pokud jsme ji ale chtěli mono, jen do jedničky, hrála stejně na výstupech 1 a 2 avšak v dvojnásobném tempu (no sorry)! Jsou asi věci mezi Nebem a Zemí.
LP 16 má snadné a rychlé ovládání, nemá HDD a je malý, to je skvělé oproti stařičkému harddiskovému Fostexu, který jsme používali doteď, ale trochu přestávám věřit, že se spolu "domluvíme"... :)

plechový bubínek
Příspěvky: 5
Registrován: 17 črc 2015 18:50

Re: Cymatic Audio Live Player

Příspěvek od plechový bubínek » 20 črc 2015 23:06

Aha, tak teď zjišťuju, že ani 44.1/16 nejsou "čistý" všechny tracky! Já nevim, někdo nějakej nápad? Díky.

Odpovědět