Dave Smith další 2 novinky

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
lukz

Re: Dave Smith další 2 novinky

Příspěvek od lukz »

pouzivate niedko tetru4 alebo mopho? Potrebujem vediet ako naprogramvat prikazi cez NRPN.Ide mi dost o lfo kedze cez cc sa to neda ovladat a kazdy potencak sluzi na jeden oscilator.Najviac by mi vyhovovalo ovladanie cez mpc,tam sa ale nedaju natukat take vysoke cisla ide to iba od 0 do 127 cital som niekde ze sa to ma cez cc6 v manuali mam napisane tie kdoy k tomu aj tak s tim nevimm hnut. Potom je este jena moznost mam editor k remote sl.Tam by to slo skorej ,akurat rad by som sa vyhol macu pokial by to slo .pls help....vidim ze ste tu vsetci velmi ochotny poradit .
Naposledy upravil(a) lukz dne 25 bře 2010 22:26, celkem upraveno 3 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

skus pouzivat bodky, ciarky a odseky ked pises - ovela lepsie by sa to potom citalo ...

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Už je to jasné, snad v půlce dubna produkce, cena jako u Tetry, design ještě nefinální, ale už blízko:

Obrázek

v souvislosti s klávesovkou Mopha je zajímavá tato informace o rozdílech proti desktopu: ...additional arpeggiator modes, and the ability to set the slew rate separately for individual sequence steps. (Yes, the latter two features will eventually find their way into the other products in the Mopho/Tetra/Prophet family.) | sepíšeme petici, že to chceme i na Evo!

And.... Poly Evolver Rack is Back!

peteness

Příspěvek od peteness »

V tomhle formatu je to uzasny. I ty moznosti ("ability to set the slew rate separately for individual ....."). Tohle me taky nadchlo na Prophetu, ale nikdy jsem to moc nevyuzil, potazmo prislo mi to proste hodne narocny na programovani. Z toho duvodu jsem se snazil sehnat nekde uz hotovy zvuky od lidi, kteri si s tim davaji tu praci. No a vysledek hledani byl takrka nulovy. I firma na to celkem kasle. Kdyz jsem jim psal, jestli chystaji naky soundset, tak odpovedeli ze ne a ze jim muzu neco poslat, jestli mam :)
Ale budu o nem uvazovat. Uz ten trioktavovy evolver me lakal, ale nikde jsem ho sekac nesehnal.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Myslim ze se to da spojit s tetrou... 5 hlasu a editace obou nastroju z tohodle krasavce to my prijde zajimave...

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

jasně, dokonce je na panelu čudl Unisono, právě pro tyto účely. jenom mi není jaský, jak se půjdou z panelu dát programovat sekvence, nějak s tím není počítaný, což je imho dost škoda.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Hm.. a pak nevim jak to bude s tim software kdyz by se to pouzivalo jako jeden nastroj.. asi budou mit nejaky soft editor pro variantu mopho+ tetra...
brzo to bude plně venku, tak uvidíme... :shock:

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

to je zcela kompatibilní, když je nastavíš na stejnej kanál a jen definuješ ID, tak to bude chodit na první zapnutí. stejně jako p08 keyboard + rack nebo evolvery za sebou... tohle je už vymyšlený, bez obav;)

peteness

Příspěvek od peteness »

tam je stejny modulacni sekvencer jako ma P08, tady to rika na tom videu.
http://www.youtube.com/watch?v=uqTtOWtEZWY
akorat tam chybi ty krokovy ledky, co ma Prophet. Tim je uz tak neprehledny programovani jeste neprehlednejsi.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

NO COMMENT

Obrázek

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

roztomilý, byť pořád komplikovaně ovladatelný, zvlášť u pokročilejších fcí. a už vím, co mi tam přijde divný - pod čudlíkama nejsou stupnice.

kexik

Příspěvek od kexik »

bodyia píše:roztomilý, byť pořád komplikovaně ovladatelný, zvlášť u pokročilejších fcí. a už vím, co mi tam přijde divný - pod čudlíkama nejsou stupnice.
predpokladam ze pri kruteni bude hodnota na displeji...

Odpovědět