Slyšeli jste už o tomto? Měl jsem možnost slyšet, co z toho leze a až na drobné nedokonalosti to fakt funguje.
http://magazin.disk.cz/cs/audified-demixxer
DeMixxer
Re: DeMixxer
Ja ked som bol maly a este som pouzival ATARI , tak moj kamarat si kupil ATARI FALCON .. to bolo najvykonnejsie ATARI .. A zohnali sme na to taky program , ktory toto vedel robit uplne bez problemov .. Len uz si nepamatam , ako sa ten program volal .. Vtedy nas to ale vobec nezaujimalo , lebo sa vsade na okolo povalovali same analogy a nebola nudza o poriadny kvalitny nastroj .. TB303 sa na burzach predavala po 2000 korun a nikto ju nechcel , lebo to bola nepouzitelna blbost ..
To nemůže fungovat, ale možná, vzledem k tomu že je 1.dubna...
Ještě že je to REVOLUČNÍ, jinak bych si to nekoupil! 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ano, pamatuju, to byly zlaté časy !Pytkin píše:Ja ked som bol maly a este som pouzival ATARI , tak moj kamarat si kupil ATARI FALCON .. to bolo najvykonnejsie ATARI .. A zohnali sme na to taky program , ktory toto vedel robit uplne bez problemov .. Len uz si nepamatam , ako sa ten program volal .. Vtedy nas to ale vobec nezaujimalo , lebo sa vsade na okolo povalovali same analogy a nebola nudza o poriadny kvalitny nastroj .. TB303 sa na burzach predavala po 2000 korun a nikto ju nechcel , lebo to bola nepouzitelna blbost ..