Dobre znejici univerzalni zvukovy modul do racku?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Dobre znejici univerzalni zvukovy modul do racku?

Příspěvek od ripper » 10 úno 2008 21:38

Moc ve zvukovych modulech neumim chodit. Klaviatura je - hledam neco, co by znelo opravdu hezky a verohodne - hlavne piana, dechy, smycce, pady, ale v racku (pokud mozno jedna pozice). Vidim napr. Yamaha Motif ES rack, nova stoji pres 30 tisic, coz je tedy pro me pekna palba. Je to vsechno takhle drahe? Nejaka dobre znejici a kvalitni konkurence? DIky moc za tipy!

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 10 úno 2008 21:43

O konkurenci nevim, ale jestli hledas piana, dechy, smycce tak k2500, k2600...Bohuzel jsou jeste drahsi pokud jsou vybavene.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 10 úno 2008 21:44

Yamaha EX5r.. to je dost univerzalna masina...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 10 úno 2008 22:13

Pouzity Kurzweil K2xxx by mel jit sehnat pod 20000Kc

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 00:34

ripper " pozri si roland 1010 .. nedavno tu daval nejake ukazky co na tom spravil a bolo to moc pekne .. a nedavno to na midi.cz dakto daval za 5 litrov ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 11 úno 2008 00:38

fova píše:Pouzity Kurzweil K2xxx by mel jit sehnat pod 20000Kc
ano, budto k2000 nebo nevybavena k2500. Nevybavena k2500 se s vybavenou neda srovnavat. Srovnavat se da jakz takz vybavena k2500 a k2600...

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 11 úno 2008 10:49

K2000RS jsem koupil se všema boardama max RAM a HDD za 17.000, myslím, že by šel sehnat i za 15. K2500R tak 25 - 30 typuju
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Příspěvek od judik » 11 úno 2008 10:57

Kurzweil ME-1 také nezní špatně na to co jsi vyjmenoval...:)

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 11 úno 2008 11:08

XV5050 nebo XV5080, kvalita zvuku nijak nezaostává za FantomemX
Nehledě na SRX boardy.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 11 úno 2008 11:45

JVxxxx moduly od Rolanda co zminil Pytkin jsou take hodne oblibene. Daji se obcas koupit pouzite na inzerat za slusnou cenu.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 11 úno 2008 14:58

ripper: Tak trochu rozmýšlím nad prodejem XV-2020. Tak kdybys nic nepořídil, možná bychom se domluvili. Ale nebylo by to úplně hned, protože nemám ještě vymyšlenou alternativu (mělo by to být něco i s klávesama).

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 11 úno 2008 16:51

mrkni na nějaký bazar, např.
www.midi.cz

je tam za solidní ceny např.
Korg triton rack za 20!!!
Roland Fantom za 18 (což je vylepšená XV5080),
Motif 6
a další.
Rozhodně je z čeho vybírat

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 11 úno 2008 17:14

Dekuju vam vsem moc za odezvu. Vec se ma tak, ze ja vlastnim opravdu starickeho JV1010, ale jak uz jsem psal driv, ma defektni kolecko (enkoder) pro posun v presetech a zmenu parametru. Kdyby mi nekdo poradil jak naprogramovat Axiom, aby umoznil posun o preset nahoru/dolu, mel bych asi po problemu, i kdyz je pravda, ze ty klaviry by tam mohly byt lepsi - chtel bych co nejrealnejsi zvuky...
Kdybych nahral nekam MIDI implementaci z manualu, pomohl by mi prosim nekdo s tim pohybem v presetech? Ja se proste v MIDI porad ztracim - kytarista no...

Odpovědět