a tak sem pridavam malu foto prezentaciu a par jeho vlastnych slov...
Pred nedávnom som vyrobil celkom podarený kus elektrónkového nástrojového zosilňovača.

Zapojením je to modifikovaný Marshall JTM45 MKII alebo skôr Fender Bassman 5F6 s výkonom 30W RMS. Je to celolampa takže aj usmernenie je lampové GZ34. V preampe sú 3 ECC83 od JJ Electronic a v koncáku sú dve legendárne KT66 (výberové z Tube Town, kupované v nemecku) produkujú krásny „gulatý“ zvuk.

Najdôležitejšie výstupné trafo je originál Marshall, sieťové trafo a tlmivka sú rovnako kvalitné - replacementy od f. Hammond Canada. Kondenzátory sú od JJ Electronic, SoZo a Silver Mica. Potenciometre od f. Alfa pots, rezistory samozrejme uhlíkové a dostatočne dimenzované od f. Xikon. Konektory asi vyzerajú lacno ale sú tiež značkové od f. Cliff. Celý zosilňovač je ručne drátovaný od bodu k bodu výhradne silikónovými vodičmi čo nepochybne prispeje k dlhej životnosti.

Pôvodné zapojenie som ešte doplnil o efektovú slučku. Keďže väčšina efektov je už polovodičových, nieje na škodu keď je aj FX Loop polovodičová, vďaka tomu si veľmi dobre rozumie so všetkými možnými druhmi efektových krabičiek. Obsahuje prepínače bypass čo umožňuje vyradiť ju keď chceme 100%ne lampový zvuk a atenuátor -10dB resp. +4 dB. Samozrejme hrá úžasne a je na predaj

Ja uz len na zaver dodam, ze som si aparat mal moznost u seba v studiu vyskusat a casom sem snad nahodim aj niekolko ukazok