dotaz maudio ozonic

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ondryk
Příspěvky: 30
Registrován: 17 led 2009 23:03

dotaz maudio ozonic

Příspěvek od ondryk » 22 led 2009 15:31

zdravim...
nevim přesně jak zapojit ozonic aby hrál stereo... prosim o radu.díky

podle pic 1
<a href="http://www.picoodle.com/view.php?img=/3 ... &srv=img33" target="_blank"><img src="http://img33.picoodle.com/img/img33/3/1 ... 0119b2.jpg" border="0" alt="Image Hosting by Picoodle.com"></a>

podle pic 2
<a href="http://www.picoodle.com/view.php?img=/3 ... &srv=img19" target="_blank"><img src="http://img19.picoodle.com/img/img19/3/1 ... a2c2a7.jpg" border="0" alt="Image Hosting by Picoodle.com"></a>
při druhým zapojení je pravá strana podstatně slabší na basy... na mixu zvukovky je vše nastaveno správně
Hloupější dotaz ale chci se ujistit...díky
díky za odpověd....

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 led 2009 15:36

zalezi, jak mas v DAW nastaveny vystupy. u m audio to vetsinou funguje ne po stereoparech, ale po kanalech, takze je mozny, ze si clovek omylem nastavi treba 1&3.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 22 led 2009 15:37

no to je jasne, predpokladam ze A-Left a B-Left su po samostatnom zapojeni ako mono signal.. ale kedze das do B do praveho jack tak ti ide iba z praveho kanala v podstate stereo signal kde ti chyba lava strana

ondryk
Příspěvky: 30
Registrován: 17 led 2009 23:03

Příspěvek od ondryk » 22 led 2009 15:54

no na contrl panelu to mám nastavený na sw 1/2 rtn a mám linklou 1/2,3/4... a do kláves samozřejmě do áček

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 22 led 2009 16:09

2ondryk: Jako že máš jeden drát z 1/2 a druhý z 3/4? To ale nemůže fungovat.....! Nebo jsem to špatně pochopil z tvého posledního zápisu?

P.

ondryk
Příspěvky: 30
Registrován: 17 led 2009 23:03

Příspěvek od ondryk » 22 led 2009 16:39

pavlii... nenene.... na klávesách mám zapojený do aček kabely z beden no a sw mixu mám sw 1/2 rtn mám zmáčklej link s 1/2, 3/4

ondryk
Příspěvky: 30
Registrován: 17 led 2009 23:03

Příspěvek od ondryk » 22 led 2009 16:47

<a href="http://www.picoodle.com/view.php?img=/3 ... &srv=img19" target="_blank"><img src="http://img19.picoodle.com/img/img19/3/1 ... 1402d7.jpg" border="0" alt="Image Hosting by Picoodle.com"></a>

<a href="http://www.picoodle.com/view.php?img=/3 ... &srv=img33" target="_blank"><img src="http://img33.picoodle.com/img/img33/3/1 ... 1b8699.jpg" border="0" alt="Image Hosting by Picoodle.com"></a>

ted to mám takhle... normálně mi to háže do stran a žádná bedna nehraje potišeji...fyzicky to na kontroleru ovládám jednou šavlí...

nahrávání to stejný

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 22 led 2009 17:11

2ondryk: jo už chápu - po kouknutí do manuálu :-) tak jak to máš, je to správně; špatně to bylo podle druhého obrázku z tvého prvního dotazu. Párovat můžeš vždy jen sousední kanálu (lichý + sudý).

P.

ondryk
Příspěvky: 30
Registrován: 17 led 2009 23:03

Příspěvek od ondryk » 22 led 2009 17:19

super...akorát mě zlobí nahrávání...když dám mic klasicky přes phantom tak to hraje jen na jednu stranu...přes mix je to jednodušší,ale taky to dělá bordel...na to bys neměl radu?:)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 22 led 2009 17:44

Mno - to už je otázka, v čem nahráváš?

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 led 2009 17:59

pavlii píše:Párovat můžeš vždy jen sousední kanálu (lichý + sudý).

P.
proc? v cubendu muzu parovat libovolne, sudy - lichy - analog - digital.. jakkoliv.

ondryk
Příspěvky: 30
Registrován: 17 led 2009 23:03

Příspěvek od ondryk » 22 led 2009 20:29

nahrávám v cubase. už to valí..pánové, diky za rady

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 22 led 2009 22:52

2Brooklyn: ee?? To jako stereo-pár můžeš udělat třeba z kanálů "2" (levý) a "5" (pravý)? Mno, to se mi nezdá, pokud vím, tak párovat jdou jen sousední kanály, lichý je L a sudý je R.... Mno koukám, že mě ta VST/32 začíná už nějak poznamenávat, ale teď jsem se teda jen tak ze srandy juknul do SX3 a koukám, že ve VST Connections opravdu jde nadefinovat vlastně libovolné řazení kanálů do párů..... Takže OK - sorry za nepřesnost.

Asi jsem ze staré školy a stejně mi to pak přijde docela divočina, pokud by si to někdo definoval až takhle "volně", ale zase proti gustu... :-)

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 led 2009 02:44

pavlii píše:2Brooklyn: ee?? To jako stereo-pár můžeš udělat třeba z kanálů "2" (levý) a "5" (pravý)? Mno, to se mi nezdá, pokud vím, tak párovat jdou jen sousední kanály, lichý je L a sudý je R.... Mno koukám, že mě ta VST/32 začíná už nějak poznamenávat, ale teď jsem se teda jen tak ze srandy juknul do SX3 a koukám, že ve VST Connections opravdu jde nadefinovat vlastně libovolné řazení kanálů do párů..... Takže OK - sorry za nepřesnost.

Asi jsem ze staré školy a stejně mi to pak přijde docela divočina, pokud by si to někdo definoval až takhle "volně", ale zase proti gustu... :-)

P.
to uz je vec druha, je to jen relevantni prispevek do debaty 'proc mi to asi nehraje spravne'.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 23 led 2009 09:43

2Brooklyn: jasnačka :-)

P.

Odpovědět