Dotraz na vsechny majitele JV1010 - editor

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Dotraz na vsechny majitele JV1010 - editor

Příspěvek od ripper » 25 úno 2008 10:55

Chtel bych se zeptat vsech, kdo puzivaji/pouzivali Roland JV1010 (Dano, dostal jsi mou PM?), jaky PC editor je pro ni nejvhodnejsi. Koupil jsem modul bez cehokoli s vyjimkou adapteru a nevim, jak editovat/premistovat zvuky. Shanim neco jednoducheho na obsluhu. Dekuju!

fantozzi2
Příspěvky: 53
Registrován: 25 lis 2007 18:07

Příspěvek od fantozzi2 » 25 úno 2008 14:38

sounddiver, ale moc s tím neumím, tak v něm radši moc nedělám. Nerozumím tomu :-)

Brousím si zuby na fantom xr, tak doufám, že k tomu je něco povedenějšího

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 úno 2008 14:40

ripper: sorkac, som tu PM cital ale nemohol hned odpovedat a potom to uz nejako islo von... mam SoundDiver ale nemozem ho pouzivat, nakolko ten program aj napriek nastavenej kompatibilite neslape pod dvojjadrovym procakom...

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 25 úno 2008 15:31

A XV Editor od Rolanda nejde k JV použít?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 úno 2008 15:42

pochybujem silne... ale neskusal som

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 25 úno 2008 16:53

Aha, takze myslite, ze neexistuje zadna alternativa? To je dost na nic, ne?
Dano: jaky procesor mas namysli? C2D?
Ja bych to rad alepson zkusil... Jak tedy editujes?

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 25 úno 2008 17:49

ripper: Existuje device panel do Cubase.
http://www.dhoop.de/php/download.php?v1 ... nnd8v1=220

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 25 úno 2008 18:25

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 25 úno 2008 18:32

ja som mal kedysi davno na Rolanda XP-80 tento editor

http://www.rolandjv.com

kedze je kompatibilny s XP50/80 a JV1080/2080 teoreticky
by mal v pohode ist s 1010
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 20 dub 2008 19:47

Muzu se vas zeptat, jak kopirovat presety (z bank A-E) do uzivatelske banky? Editor (ChangeIt) mi nacita jen uzivatelskou banku, kterou je mozne velmi pekne menit, ale bych rad editovat tovarni presety a pak je do user banky umistil... Diky!

Odpovědět