Duende V2.1 released !

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Duende V2.1 released !

Příspěvek od onehalph » 23 srp 2007 15:25

no - vypada to dobre - jen mit ty dve Duende jeste :-)

Obrázek Obrázek

DUENDE V2.1 RELEASED- NOW WITH DUAL UNIT SUPPORT!
Available now for free download at www.solidstatelogic.com, V2.1 software for Duende means 2 Duende units can now be used simultaneously on any single PC or Mac, providing 64 mono plug-ins at 44.1/48kHz and 32 mono plug-ins at 88.2/96kHz.

Visit www.solid-state-logic.com/music/duende_downloads.html for detailed guidance on using multiple Duende units with a single PC or Mac, including a list of FireWire Chipsets & Host Controllers that we have tested and can recommend for use with Duende on a PC

UP TO 50% LOWER KERNAL USAGE ON MAC SYSTEMS
V2.1 software enhancements also make significant improvements to CPU usage on PPC or Intel Mac, freeing up resources for other peripherals and software.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Re: Duende V2.1 released !

Příspěvek od safa » 24 srp 2007 16:22

onehalph píše:no - vypada to dobre - jen mit ty dve Duende jeste :-)
... kdyz budes mit dost penez tak ti tohle prani muzu splnit ;-D
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 13 srp 2008 18:27

tak mam duende mini doma - zatim se nastesti nenaplnily obavy ohledne problemu s firewire. zni skvele.

mam zatim jeden problem, nebezi mi na samplerate 88.2 a 96k... pisou, ze tohle se muze stat, kdyz je na firewire sbernici vic zarizeni, ja mam ale jen duende. nad 48k nepracuju, takze me to nechava relativne vklidu; presto doufam, ze to nejak vyresi...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 srp 2008 18:37

co mas za system? nemas ten letity FW bug na win XP? alebo naopak, neaktivovala sa nejaka DRM ochrana vo vistach?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 13 srp 2008 18:41

mam XP, letity bug neznam, o co by melo jit?

(zkusim novy duende firmware... updater ho nenasel, ale maji ho na webu.)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 13 srp 2008 18:56

kexik:

ok, s novym firmwarem to bezi i na 88.2 & 96k.

presto me zajima potencialni firewire bug, o co slo prosim?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 srp 2008 19:05

to bolo pri systemoch s SP2, kde na holom systeme (bez patchu) fungovalo FW len na stvrtinovej rychlosti. treba dakde zohnat patch, alebo dat nejaky kumulativny patch, alebo proste ist spat na SP1 alebo nahodit SP3. ale je to stara vec, sme to tu uz milionkrat rozoberali. dnes nie je moc pravdepodobne ze je nejaky komp prave s takym systemom
pri DRM som si nie isty ako to funguje, ale myslim ze jedna moznost ochrany je, ze ked vstrcis dake chranene medium, ze sa ti disabluju vyssie samplovacky

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 13 srp 2008 19:50

kexik píše:to bolo pri systemoch s SP2, kde na holom systeme (bez patchu) fungovalo FW len na stvrtinovej rychlosti. treba dakde zohnat patch, alebo dat nejaky kumulativny patch, alebo proste ist spat na SP1 alebo nahodit SP3. ale je to stara vec, sme to tu uz milionkrat rozoberali. dnes nie je moc pravdepodobne ze je nejaky komp prave s takym systemom
pri DRM som si nie isty ako to funguje, ale myslim ze jedna moznost ochrany je, ze ked vstrcis dake chranene medium, ze sa ti disabluju vyssie samplovacky
ok dik.

Odpovědět