DVD prehravac - pouzitelny pro poslech audio cd
natáhnou kabl od PC do reciveru( treba nejakej hifi marantz ? ?? nevim tohle nerešim) v obývaku k reciveru mít připojenj nějakej hoodně kvalitní dvd recorder (nejlepe s vid. vstuoem - kabl od pc o5:) ) z reciveru 4kanal audio do 4 ks truth (dva dokoupit + 2 mpath) video s recorderu do signal (vid) do LCD
značky moc nesleduju ale asi bych šel do pincka nebo panasonic (mame domaci kino a spokojenost největší a to je hoodně starý - jedno s těch prvních - zvládá všechno krom divx)
to kino je řešený právě jako reciver a přehrávač ma několik druhů vstupu i na video a podobně jak jsem psal to máme i zapojený (bez truthu)
ještě mě napadá že je to malinko blbost jelikož truth sou aktiv takže prodat uliho bedny a koupit něco pasivního
) ale to by byla asi škoda
značky moc nesleduju ale asi bych šel do pincka nebo panasonic (mame domaci kino a spokojenost největší a to je hoodně starý - jedno s těch prvních - zvládá všechno krom divx)
to kino je řešený právě jako reciver a přehrávač ma několik druhů vstupu i na video a podobně jak jsem psal to máme i zapojený (bez truthu)

ještě mě napadá že je to malinko blbost jelikož truth sou aktiv takže prodat uliho bedny a koupit něco pasivního

Já používám už asi tři roky s velkým úspěchem předchůdce tohoto modelu:http://www.audioexpert.cz/dvd-prehravac ... don-dvd-37 - tenkrát tedy stál dvojnásobek, dneska už je to poměrně lidovka. Perfektní obraz, BurrBrown převodníky v audio části, možnost vypnout video obvody... doporučuji.