EDIROL PCR 500

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Cuby

EDIROL PCR 500

Příspěvek od Cuby »

Zdravim vas,

tak jsem se rozhodl, ze si poridim MIDI klaviaturu. Po precteni vsech moznych temat tady na foru jsem nebyl teda o moc chytrejsi, nez predtim, tudiz chci poprosit o radu.

1)zatim mi do oka nejvice padl EDIROL PCR 500, taky proto, ze vsechno co jsem mel od Edirolu nikdy moc nezklamalo.... K tomu vypada, ze ma snad nejlepsi "vybavu" ze vsech. Nema treba nahou nekdo tento HW?

2) dalsi alternativy bych videl jako:
a) M-Audio Axiom 61
b) CME UF 5/6
c) popripade Xboard 49

Jde mi o to aby klaviatura byla mela 49 (mensi nechci, vetsi uz by byla zbytecne velka).
Takze, co by jste mi doporucili nejvic z vlastnich zkusenosti??
Naposledy upravil(a) Cuby dne 20 črc 2007 18:06, celkem upraveno 1 x.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

muzu jen rict, ze mas stejnej vyber jako ja.. mam ted pcr-30 u kteryho uz mi zacina vadit malej rozsah (2+1/2 okt). taky me laka aftertouch a vylepsena mechanika oproti stavajicimu..

kexik

Příspěvek od kexik »

tak to asi nemas rozsiahle skusenosti s citanim. ja som po precitani fora jednoznacne zhrnul ze edirol su fajn veci s relativne najlepsou klavesnicou v danej cenovej
minus voci konkurencii je modulacia/pitch ktora neni riesena kolieskami ale tym ich podivnym kniplom
a este, mam relativne zly klaves (evolution 249c) ktory by som nikomu neradil, ale funguje dlho a denne a pokial to fakt potrebujes na skladanie, tak na kvalite moc nezalezi (konkretne evolution ma velmi zle vyriesene pitch koliesko, nerado sa vracia do stredu a v strede dost nerado vysiela hodnotu 64 co je dost nahovno; ale to je trocha informacia od veci, kedze ziadny evo v zozname nemas)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jo kexik nejen, ze hafo pise, ale taky dobre cte :-)))
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ght=edirol

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Hale pokud to ma roland klaviaturu jak se nekde psalo o Edirolu, tak jdi do nej.. lepsi v tyhle cenovy na kontroleru nesezenes. Pokud neskladas stylem, ze tukas jednu notu a chces na to opravdu i hrat tak potrebujes slusny klapky.

Cuby

Příspěvek od Cuby »

Dobra, diky moc za nazory

Odpovědět