presne to sem chtel napsat, krome toho zaveru s pocitacem teda to uz je trochu ulet a myslim
ne kazdymu gumovy placky sednou, srotak bych koupil s blanou a dvouzonovej, nebo bych navlik sitkovanou blanu na nakej starej virbl a vozil ho celej.
me osobne odpuzujou 8mi palcovy placicky, kupoval sem pady od jamahy za 3t jeden ale maj aspon tech 10palcu, ne ze bych se do toho netrefil ale priserne to vypada a i ty levny nebudou nic moc na pocit, kterej uz tak dost asi klasickyho bubenika prekvapi
k tem modulum, asi pujde o to taky mimo jine kolik maj vstupu pro pady, jak je resena hajtka (otvirani zavirani) a vubec jaky maj zvuky, chtelo by to si to vyzkouset, jde taky o pocet vystupu pro zvukare, treba alesis ma 4 vystupy coz bejva malo (kopak, virbl, zbytek ve stereu) chtelo by to tak 8, jeste hodit zvlast prechodaky a plecharinu, ale da se bez toho zit.
faktoru je hodne, jestli cena rozhoduje tak nevim, vzal bych toho alesise, pl%u16facatej virbl bych presunul do pozice prechodaku, hajtku bych vyhodil a nahradil hajtkovym padem treba od jamahy nebo rolanda, virbl viz muj uvod a trada, ses na triceti litrech.
a proc alesise ? ma nejvic zvuku, ma 4 vystupy (ostatni maj jenom dva) znam D4ku a nemam s ni problem, zbyly moduly neznam, ale budou to ty nejlevnejsi z rady, nicmene asi taky kvalitni, ovsem jenom stereovystup s tim bych si teda rozhodne nevystacil.