Euphonix Artist seria

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
marfil

re

Příspěvek od marfil »

tak za tie prachy je to fakt pecka.. bude to predajny hit..)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

koukam ze to je akcni preorder cena...

to uz tak super cena neni...
MCmix Retail Price: $1,399.99
MCcontrol Retail Price: $1,999.99

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

velvet píše:Pánové, tak ty ceny NEVYPADAJÍ VŮBEC TAK HROZIVĚ :shock: :shock: :shock:

http://www.sweetwater.com/store/detail/MCcontrol

http://www.sweetwater.com/store/detail/MCmix

diky za info ! :D ceny jsou skvely a MC MIX vypada perfektne !

Obrázek

.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

MC Mix vypada dobre, ale neni lepsi za ty prachy koupit MCU Pro, kterej ma navic ovladani transportu, par cudlu navic a treba i blby mute cudly, ktery tady nevidim?

edit: koukam ze tam transportni cudly jsou slouceny s tema osmi ON a REC cudlama u pravejch ctyr kanalu, takze se na ne poleze asi pres shift... :-/ Ale ten display vypada dobre, i kdyz podle tyhle domalovany fotky tezko soudit, jak to bude v realu ;)

matucha

Příspěvek od matucha »

Ten mix je fakt peknej, cudly mi sice pripadaj trochu maly a blizko u sebe, ale v realu je to asi dobry. Ty displaye sou super a cena... no mohlo to byt za $500 ale i tak je to dobry.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No vyzera to super .. uz sa tesim na prve recenzie ..

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek

Tak Euphonix uz ma ofikl fotku na svem webu, ale zatim bez podrobnejich informaci.

Koukam za Euphonix prave maj 20ti lete vyroci ! Tak mozna budou i dalsi novinky. Treba i novej pult : )
Skoda ze nepokracovali v analog pultech. Jejich CS 20000 a CS 3000 byly skvely analog pulty s dokonalym digitalnim rizenim.

.

matucha

Příspěvek od matucha »

Jo ale neslysel jsem na ne moc chvaly co se tyce zvuku... strucne "nemaj stavu a charakter" jako neve nebo SSL.

Tohle vypada moc pekne, kdyby tomu pridali jeste nejakej malej meter bridge, tak by tobylo uplne bezchybny.

ECSON WALDES
Profesionál

Jo, teorie teorie. CS serie nebyla cenena pro svuj charakter, ale pro automatizaci a rizeni. Jeji cistej zvuk byl naprosto neutralni v porovnani s konkurencnima znackama tak se mu obcas od par lidi vytykala urcita sterilnost. Nikdo ale nikdy nerek ze jsou to nekvalitni pulty, naopak bylo na nich smichano ohromny mnozstvi muziky, taky spousty filmu protoze CS serie mela jako jeden z uplne prvnich pultu dokonaly moznosti mixu v Surround 5.1, takze se jich velka hromada prodala do filmovych michacich hal a do DVD studii.

Kdyby ted Euphonix udelal novej analog pult, byl by urcite velmi tvrdym konkurentem analogove digitalnimu pultu SSL Duality, kterej se tak jako Euphonix pohybuje kolem 5 milionu.

To bylo jen moje povzdechnuti ze Euphonix uz nedela analog pulty. No ale tohle ma bejt o controlerech Euphonix ARTIST : )

starej Euphonix CS3000
Obrázek

wir

Příspěvek od wir »

mne sa najviac pacil tascam us-2400

aj ked mna teda zaujimaju len fadery.

Obrázek

ak spravne pocitam, tak za tych 999.99 dolacov co stoji mc mix, mam 3 tolko sabiel s tascamom + transport control s jogwheel, display na stripoch a zvysne tlacitka, to mi vobec nechyba..
kedysi som mal mackie control universal, jedine co som z toho pouzival bol jogwheel a fadery. Slak ma isiel trafit ked som v 64kanalovom projekte musel furt prepinat grupy po 8 sabiel. 8 je fakt malo...

btw, existuje kontroler obdobnych parametrov ako us2400 od inej znacky ?
keby niekto vyrabal cisto iba 24-48 motorfaderov (bez tlacitok a knobov), tak je to uplne genialne :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

syncro

Příspěvek od syncro »

Mě osobně se ten Euphonix líbí moc a cena mi přijde v pohodě. Jenom by mě zajímala ta integrace, speciálně do Logicu. Drtí mě to drátování enviromentu v L7 a nemožnost ukládání nějakých maker. Možná to jenom neumím, ale kdyby to Euphonix nějak šikovně uměl za mě, tak za něj ty peníze klidně dám.

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

wir

Příspěvek od wir »

syncro: euphonix su znamy prave svym protokolom ktorym sa to spaja s DAW, udajne ovela lepsie ako ostatne HUI, prenesie super vela dat (narozdiel od midi) a sam by sa mal pekne integrovat..
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

syncro

Příspěvek od syncro »

wir: Ano ano, to jsem také četl. Nicméně jsem ten protokol, resp. jeho práci, neměl šanci vidět naživo.

Díky, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

wir " to je prave problm .. ten tascam sa uz nerobi (fakt nerozumiem preco ? nevie niekto ? ) .. A nic podobne neni .. jediny seriozny controler (v lowende) je Mackie .. Preto Artist seria moze spravit celko dieru do sveta ..

ECSON WALDES
Profesionál

Odpovědět