http://www.bossus.com/index.asp?pg=1&tmp=160
Nevite, jestli se daj nekde stahnout ukazky? A kdy se to zacne prodavat u nas? Extremnich distortionu neni nikdy dost a ja se poohlizim po novym prirustku :)
kexik píše:cyril: na slovensku je jeden blazon, ktory vyraba slusne lampove hlavy tak za 10 ceskych
pocitam ze aj v cechach s najdu... a potom su tu lacne celolampove kombicka ako peavey valve king 112/212 za450-500 eur... to uz mozes zaplatit a zrazu hra gitara ako gitara
Toto plati akurat pri chciplinach typu Marshall JCM xxx, alebo pri nejakych vintage veciach ako AC30, Twin Reverb.... Moderny lampovy aparat so skreslenim z preampu predsa musi byt sebestacny... Samozrejme je otazka, co sa mysli extremnym skreslenim - ak nejake experimenty, OK, ale pokial sa bavime o skresleni pouzivanom v sucasnych metalovych, HC a neviem akych kapelach, tak nevidim dovod pouzivat pri spravnom aparate krabicky...peteness píše:...Ovsem nutno podotknouti ze celolampove kombicko samo o sobe nevytvori extremni distortion. K tomu je potreba naka krabka...
Nepocul som o tom...Cyril píše:rastis: a slysel jsi toho palmera? http://palmergear.com/ to by mela bejt bomba dle ohlasu a zvucnych jmen, ktery tocej a hrajou udajne jen pres to.
pravda, ale kombinacia lacna krabka - lampove kombo znie celkom inak ako lacna krabka do linky, respektive, spravne vyhonene kombo urobi z krabky celkom iny zvuk...peteness píše::) Ovsem nutno podotknouti ze celolampove kombicko samo o sobe nevytvori extremni distortion. K tomu je potreba naka krabka. Ale jinak souhlas. Mam ted Laney LC 30 (16 450,-) a moc hezky to hraje. I kdyz ono je to teda spis na lehci zkresleni.kexik píše:cyril: na slovensku je jeden blazon, ktory vyraba slusne lampove hlavy tak za 10 ceskych :)
pocitam ze aj v cechach s najdu... a potom su tu lacne celolampove kombicka ako peavey valve king 112/212 za450-500 eur... to uz mozes zaplatit a zrazu hra gitara ako gitara
Vsak to je to, co som pisal. Ani mne sa este nepodarilo najst uspokojivy vysledok pri kombinacii lampovy preamp a speaker sim (HW, ci SW)Cyril píše:r...Mimochodem ted jsem si asi dve hodinky hral s GuitarRigem, pouze simulace boxu a mikrofonu na uz nahrany zkresleny kytare (lampovym preampem Art SGX2000 Express) a zvuk, kterej by se mi libil, se mi z toho nepodarilo dostat. Ale mozna jsem malo experimentoval...