Faderport problem z inšatlaciou

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Faderport problem z inšatlaciou

Příspěvek od greezmen » 07 kvě 2008 00:03

:roll: tak mi dorazil Presonus Faderport z USA a nejde nainštalovať jednoducho postupujem presne podla navodu a nenajde mi ho tak ako by malo a ani sa nan neda ugradowat firm. dufam že to nebude druh vadny vyrobok čo osm uspešne zakupil... :evil: ma snim niekto skusenosti?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2009 14:34

Dosnisol mi Oscar Rozsa faderport .. ma Imac , na nom windows a Cubase .. A ze vsetko chodi , len fader proste nereaguje na automatizaciu .. proste ako mu cubasa posiela dake data , tak lieta na MIN alebo MAX hodnotu .. uz ho bol aj vymenit a druhy robi to iste .. hovorim mu dones , vyskusam tu u mna .. nainstlaoval som .. robi to iste .. stiahol uplne najnovsi driver , kery aj flashol firmware .. stale to robi .. kukal som na forum presonusu a par ludi tam riesi tuto situaciu .. ale nejak som nenasiel riesenie ..

nema dakto skusenosti s tym ?

Vilson
Příspěvky: 2
Registrován: 11 úno 2014 16:50

Re: Faderport problem z inšatlaciou

Příspěvek od Vilson » 11 úno 2014 16:53

Mam rovnaky problem mam Win 8 a cubase 5 ... a v Cubase mi neukazuje faderport v "add device" tak pouzivam to Mackie HUI funguje setko okrem Fadru tiez mi skace uplne hore alebo dole ... uz velmy dlho hladam jak to spravit ale nic :(

Vilson
Příspěvky: 2
Registrován: 11 úno 2014 16:50

Re: Faderport problem z inšatlaciou

Příspěvek od Vilson » 11 úno 2014 17:13

greezmen píše::roll: tak mi dorazil Presonus Faderport z USA a nejde nainštalovať jednoducho postupujem presne podla navodu a nenajde mi ho tak ako by malo a ani sa nan neda ugradowat firm. dufam že to nebude druh vadny vyrobok čo osm uspešne zakupil... :evil: ma snim niekto skusenosti?
ten firmver nesiel ani mne ale som to spravil .takze pri instalci treba drzat Rewind stop a record a sucastne zapojit USB tie dolne tlacitka ti budu vsetky blikat

Uživatelský avatar
Fillippos
Příspěvky: 714
Registrován: 21 zář 2010 21:52

Re: Faderport problem z inšatlaciou

Příspěvek od Fillippos » 11 úno 2014 20:07

Trochu mimo, neporadím - soráč, ale musím se podělit o příjemnou zkušenost - Faderport vs. Reaper. Po zakoupení, polovina věcí v Reaperu neběhala. Pak jsem našel na foru Reaperu odkaz na speciální driver Faderportu pro Reaper, který udělal nějaký nadšenec a výsledek je překvapující - nejen že vše funguje jak má, ale uživatelé Reaperu si můžou jednotlivým tlačítkům na Fportu přiřadit funkce, které ani samotný výrobce nenabízí. Např. poťákem pro panoramu neovládám PAN, ale pohyb mezi stopama. Je to daleko rychlejší než mačkat tlačítka.. Skvělá práce!

Uživatelský avatar
Scout
Příspěvky: 83
Registrován: 27 črc 2003 23:52

Re: Faderport problem z inšatlaciou

Příspěvek od Scout » 11 lis 2014 07:26

Ahoj.
Přece jen nějaká doba uběhla, tak se zeptám. Funguje faderport ve Win 7 64bit Cubase 7 AI ?
Uvažuju o koupi, tak abych nekoupil něco co nebude fungovat.
Pokud někdo ví, díky za info.

Odpovědět