midi-cv krabicka vyzera byt ok, potrebujes V/oktavu, nie V/Hz... co sa tyka samotneho filtra, mas v navode navrhnuty plosak, tym padom to bude bezat na prve zapojenie. keby to oscilovalo, zvacsi hodnoty R1, R2, C1, C2
a rozhodne to namontuj na kovove sasi, ako autor, ked nechas potasy len tak v lufte na drotoch, najskor sa to tiez rozhuka, filtre s velkym Q su v tomto mrchy
Ahoj, počítej ale raději s tím, že to budeš muset řídit přes výstup CV1 u MCV4, ty další tři se chovají (alespoň na mém kousku) trochu divně a pro řízení filtru mi to nefachalo pořádně (na SH5-ce).
Ahoj, počítej ale raději s tím, že to budeš muset řídit přes výstup CV1 u MCV4, ty další tři se chovají (alespoň na mém kousku) trochu divně a pro řízení filtru mi to nefachalo pořádně (na SH5-ce).
Nikdy jsem takovouhle vec neresil, takze nevim co z toho pro me vypliva...dik
Mikelandželo, Leonardo, Donatelo, pan Tříska, Kejsi Džouns, Trhač a hlavně Ejpril!!!
Ja mam postaveny ARP filtr a bezi uplne v poho. Rizeni filtru MIDI jsem nejak neresil(mam to do synthu...). Mam akorat zkusenosti s timhle MIDI/CV http://m.bareille.free.fr/mcv628/mcv628.html
Tenhle prevodnik mi jede uplne bez problemu.
Já to psal proto, že b případě, že bych CV1 chtěl řešit ladění oscilátorů, tak u ostatních výstupů nelze 100% odhadnout, jestli to bude ok. Počítáš-li ale s tím, že převodník bude vyloženě pro filtr, tak je moje připomínka bezpředmětná;)
Já mám ten minimoog klon ve stereu a taky vsechno ok na prvni zapnuti, akorat jsem musel krabicku z umele hmoty podlepit zevnitr takovym tim papirem z jedny strany s plechem kvuli stineni, pak uz vse v pohode..