Focusrite Liquid Mix - alternativa k UAD?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Focusrite Liquid Mix - alternativa k UAD?

Příspěvek od tankista » 27 bře 2006 11:24


kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Re: Focusrite Liquid Mix - alternativa k UAD?

Příspěvek od kora » 27 bře 2006 14:31

No vypada to slusne. Focusrite nebude delet urcite zadnej smelc.
Docela me taky zajima porovnani UAD a Focustite.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 27 bře 2006 16:00

Noo UAD umi rozhodne vic veci nez EQ+COMP...

Hodne zalezi jak ma Focusrite kvalitni ten EQ... a pouzitelnost toho compresoru... pak by to treba melo smysl...

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 27 bře 2006 16:12

No vypada to slusne. Focusrite nebude delet urcite zadnej smelc.
O tom by nekteri ex-majitele "platinum" a "green" rady urcite radi podiskutovali.
Hodne zalezi jak ma Focusrite kvalitni ten EQ... a pouzitelnost toho compresoru... pak by to treba melo smysl...
Melo by to byt zajimavy, (dynamicka)konvoluce neni marna vec.


myslim, ze to bude zajimavy, nechme se prekvapit realitou ;-)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 27 bře 2006 17:08

matucha píše:(dynamicka)konvoluce neni marna vec
Mas nejaky tipy na pluginy a impulsy?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 bře 2006 19:45

1340 GPB ? MMno to neni malo ... za sw reseni ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 27 bře 2006 20:11

cyril > je patentovano, v SW neexistuje (krome jedny betaverze, ktera byla zdarma, ale typek to musel stahnout ze stranky)

pouziva to liquidchanel a syntefex a tohle by melo taky


safa > £447.51

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 28 bře 2006 00:06

matucha: a mas tu betaverzi? ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 28 bře 2006 01:04

nemam, nejak se mi ani nechce resit dynamicky impulzy, kde bych je vzal? to co mam doma, tak "impulzovat" nepotrebuju a to co nemam by za me udelal kdo? Uz nevim, kde to bylo... zkus hledat ;|

Odpovědět