Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres network

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres network

Příspěvek od carloff » 13 led 2011 17:25

Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od ECSON WALDES » 13 led 2011 17:47

aaaa Focusrite !!! : ) potesil jsi me, to vypada skvele

o to se budu zajimat, jsem zvedavej. Zajimava novinka

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od carloff » 13 led 2011 17:52

Kvalitu prevodniku si netroufam odhadnout,moc tomu neverim, ale koncept je zajimavy,,,
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od ECSON WALDES » 13 led 2011 18:01

jj. kvalita prevodniku bude stezejni , no a pak taky cena.

ale vypada to fakt zajimave.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od carloff » 13 led 2011 18:07

Uvidime:
Jinak tady maji v Chicagu Pumpkinlandu ty novy Apogee Symphony 16 prevodniky a hrozne na ne nadavaj.Ze stary Apogee Xka jsou mnohem lepsi..a chteji je prodat..tak kdyby nekdo chtel...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 13 led 2011 18:23

carloff píše:Uvidime:
Jinak tady maji v Chicagu Pumpkinlandu ty novy Apogee Symphony 16 prevodniky a hrozne na ne nadavaj.Ze stary Apogee Xka jsou mnohem lepsi..a chteji je prodat..tak kdyby nekdo chtel...
to je vyborna reklama, vzal bych si jich 19, kdyz to bude o par deka navic, tak neva.

:]

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od carloff » 13 led 2011 18:34

:D
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Focusrite rednet -- prevodniky, audio system pres networ

Příspěvek od Pytkin » 13 led 2011 18:34

Noo . preco myslite ze to bude drahe ? tieto technologie sa na live pouzivaju davno ..

Najlacnejsi je asi ROLAND a ich RSS .. tam stoji 16IN / 8 OUT modul asi 1600 EUR ..
http://www.roland.com/products/en/S-1608/
http://www.thomann.de/de/roland_digital_rss_s_1608.htm
Obrázek

Yamaha Ethersound 16IN/8OUT stoji tusim okolo 3600 EUR
http://www.thomann.de/de/yamaha_sb168es.htm
Obrázek

atd .. systemov roznych je vela (skoda ze sa vsetci nezjednotili na jednom systeme) .. Ked priratas k tomu , ze do pocitaca nepotrebujes ziadnu kartu (i ked ten rednet tam ukazuje DANTE kartu , ale napriklad RSS ide s beznym ethernetom v pocitaci), a infrastruktura je ten najlacnejsi kabel , aky existuje , tak je to cekom fajn ..

Samozrejme to je technologia urcena do vacsich studii .. Domov do studia je to zbytocne .. Ale taky Biotech Studio , by to urcite vyuzil ! :)

Obrázek

Odpovědět