HW na playback/live hraní

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
boro

Re: HW na playback/live hraní

Příspěvek od boro »

poklop: vybral si si?

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Zatím nejlíp vychází to NEO, ale zatím jsme si to nepořídili ...

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

Pro živé vystoupení jsem zabudoval do masteru CME UF6 Matherboard - mini ITX - Na stojanu Ultimate mám LCD – CPU -Atom zvládne 4 stopy včetně efektu /SW/pro mikrofon – v insertu docela v pohodě ……/4 stopy celé produkce/ - HDD jsem raději uložil do spec. molitanu – když člověk skáče na 150 BPM a řeže do kláves tak jsem měl strach že dlouho nevydrží ….. Je to takovej levnej OpenLabs - šlo mi hlavně o to zachovat určitý styl …..nedokážu si představit že tam stojím jak …../jedna naše již nefungující 3 členná taneční skupina/ s Casiem před sebou/kdyby alespoň kabely…ale nic/ a tvářit se jak to dneska dobře hraje ……pak se šprajclo CD …….. a …..... – ale každému dle libosti :-))) Na druhou stranu -mít pozvracený TIčko nebo Casio bez pajšlu je rozdíl :-)))))))))))

Tak že stojan - klávesy - zvukovka – LCD /s tímhle setupem si při produkci stihneš zachatovat a i mrknout na nějakej film :-))))/
Výhoda je možnost reálných změn v traku …..a pro nás nezbytná synchronizace .......

boro

Příspěvek od boro »

http://www.fostexinternational.com/docs ... r8hd.shtml

akurat sa neviem dopatrat k tomu, ci sa tam daju cez sluchatkove vystupy pustat von ine stopy, ako cez stereo out (kvoli odposluchom)
z manualu som vycital, ze nie.

kexik

Příspěvek od kexik »

nie, nedaju... ani z spdif, vsetko je 2 stopy out, na vsetky porty ide to iste.

Odpovědět