Iphone 4S
Re: Iphone 4S
na netu je dost odpovědí co je možné zkusit. Prošel si je všechny? co třeba vypnout 3G atd.
tady je link z 13.května http://www.iphonefaq.org/archives/97720
tady je link z 13.května http://www.iphonefaq.org/archives/97720
Zkusil jsem obnoveni site, restartovani, vypnuti 3G, vypnuti a prepnuti rezimu letadla.. zbyva zkusit uplny restore.
Uvidim, jeste zkusim dalsi.
Uvidim, jeste zkusim dalsi.
Ja som zase mal problem v poslednych mesiacoch s "Other" foldrom v iPhone, bol enormne velky (4 az 8 GB mozno), tak som zistoval co to zere, samotne data z hudobnych apps, mapy ako Sygic alebo MotionX-GPS tam nemali nic velke, tak nakoniec som bol nuteny urobit hard reset a uz je to OK.
Tak komplet format restore ani nic jineho nezabira, takze reklamace.. podle me vymeni celou wifi antenu.
no ale divne je , ze to spravilo po update FW .. alebo to bola nahoda ?
Já bych zkusil downgrade na nižší verzi systému a pak znovu upgrade.
Pak reklamaci
Pak reklamaci

Ja jsem mel wifi zapnute stale.. mezi tim jsem provedl upgrade a vypl jsem si jendou wi-fi v buse kvuli slabe baterce.
Od te doby to nejde zapnout.. bud je to sedive uplne, tak restart mobilu a kdyz uz to sedive neni, tak to stejne hleda asi 5minut a nevyhleda to zadne site.
Od te doby to nejde zapnout.. bud je to sedive uplne, tak restart mobilu a kdyz uz to sedive neni, tak to stejne hleda asi 5minut a nevyhleda to zadne site.
Zkusil jsem uplny format telefonu a to nezabralo + asi 5 dalsich rad z ruznych diskusi.
Co je obcas frustrujuce, je nova "layer" hlaseni. Vypol som vsetky aplikacie z hlaseni a predsa len ta lista zhora sa objavi, i ked prazdna (taky maly sedy kvadrik). Podla toho, co som vygooglil, dalo sa to odstranit este v iOS 5 nejakou fintou, ale v sestke nie. Osobne mi to az tak nevadi, az na zopar aplikacii, kde sa musi obcas slajdnut presne zhora nadol v strede. Je to caste aj v nejakych hrach, napriklad Spider. Pride mi trocha od Apple detinske, ze podla nich je to cool, tak sa to neda uplne zrusit.
Jinak muj problem se zatim resi reklamací.. ani sem necekal, jak mi bude chybet telefon s multitaskingem a s nejakyma app.
Ted mam nokii 6300 s operou mini
veliky peklo a navic se jeste casto restartuje pri vytaceni hovoru 
Ted mam nokii 6300 s operou mini

to je offtopic .. to je iphone 5 

Nemohl jsem najít téma iphone 5 ? 

myslis ze na slovensku je to lepsie ? teraz nemyslim konkretne apple, skorej vseobecne servisy... to je zasivaren lenivych a neschopnych (cest vinimkam)

Obecně je to hrůza .... a na hlavu postavené, když si člověk koupí (drahý) výrobek (jakýkoliv), on se pokazí - čili vina a selhání výrobce - a ted nastanou ty úřední naprosto iritující odpovědi: "na vyřízení reklamace máme podle zákona 30 dnů" atd. Co tohle je za přístup ? S velkou omluvou a nějakým dárečkem okamžitě vyměnit za nový, jediná fér věc co se dá udělat ... Přece si to člověk nekupoval proto, aby bez toho byl 30 dní ? Lidem v československých servisech je to samozřejmě jedno ... A to ještě CZ Apple zrušil jedinou dobrou věc co měl - a to servis "next business day". Můj slavný Retina nejlepší Mac všech dob selhává a ted budu muset absolvovat celé to martýrium a nebudu moct používat věc, za kterou jsem zaplatil 70k ... Štve mě to hodně a myslím že Kraus nazval věci pravými jmény ...