Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Kupodivu malému se iO7 na iPadu velmi líbí ... pořád tam přehazuje pruhy všelijakých oken shora a z boku 

detailne review sustredene hlavne na chip A7 - hromada benchmarkov ... te procesor to je fakt sila... buduci rok bude ozaj zaujimavy v oblasti mobilnych DAW - dufam ze pride niekto s niecim co naplno vyuzije ten vykon... kamos to dobre okomentoval - "na co su konkurencii quad-core cpu"
) tento zazrak je prosim pekne len 1.3 ghz dualcore !!! pekne vidno ze frekvencia a pocet jadier nemusia znamenat vsetko ked pride na realny vykon - rovnako ako pri fotaku nemusi znamentat cim viac megapixelov tym lepsia fotka - za mna, co sa tyka HW, apple momentalne jasny leader na trhu smartphonov - a dufam ze o mesiac uz aj tabletov - kiez by som nieco podobne mohol povedat aj o iOS :-/
http://www.anandtech.com/show/7335/the- ... 5s-review/

http://www.anandtech.com/show/7335/the- ... 5s-review/
no a ako to bolo v ios6? ked pozeram do messages, nejako nevidim moznost rovno z smsky prekliknut hovor...a.tom.x píše:Tak pro silnou náturu je zejména následující operace:
přijde SMS ... nechci se vypisovat, raději zavolám ... he ... nahoře se objeví "Kontakt" zmáčknu kontakt objeví se ikonky telefonek, kamerka, imessage ... zmáčknu telefonek objeví se hlasové volání, audiohovor facetime ... máčknu hlasové volání .... a hurá telefonuji ... ať jdou s tímhle do pr.... nejen že to není pohledově ergonomické, ale už ani funkčně ... jdu studovat metody downgrade
v iose6 bola tusim moznost hore alebo dole tusim CALL..
s tou sms to neviem co sa vam nepaci - to mne zase pride naprosto logicke, prehladne a intuitivne... jedine co by som mozno vylepsil ze to rozhodovanie medzi call / facetime audio by som hodil uz rovno o uroven vyssie - facetime audio by somtam dal ako dalsiu ikonku takze po kliknuti call uz by rovno volalo ...
U Androidu je v rámci sms hned nahoře tlačítko Call, zmáčkne se a autorovi sms se hned volá
a ked mu nechcem volat obycajne ale facetime ? alebo chcem ist do detailu jeho kontaktu aby som mu poslal mail ?Ivo píše:U Androidu je v rámci sms hned nahoře tlačítko Call, zmáčkne se a autorovi sms se hned volá
Obecně mi vadí ta změna ergonomie ( některé bežné funkce prehodili na druhou stranu) a občas musím udělat o pohyb navíc. Zbytečná úlitba designu.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
Dendy: Facetime je jen na iOS
Jen čistě za sebe - já nemám telefonní kontakty propojené s emaily, když chci poslat email, jdu do emailu, na sms neodpovídám emailem. Ještě nikdy jsem nepoužil video hovor (Skype) přes mobil - zejména ne "přepadově". Když chci s někým skypovat, tak se domluvíme (a nebude to přes mobil). Když mi někdo zavolá nebo pošle sms, jinou reakci než sms nebo zpětný hovor nepoužívám. Takže možnost odpovědět sms nebo zavolat je pro mě ideální, odklikávat všechny ostatní možnosti by mě obtěžovalo. Kromě toho stačí u té sms kliknout na odesílatele a zobrazí se všechny detaily kontaktu (včetně mailu - když chci).

nj asi t je o tom ake ma clovek navyky.. ja na sms bud odpisujem priamo alebo potom zvycajne ak to chce komplexnejsiu odpoved idem do kontaktu a poslem mail....mne bys a zas pacilo keby sa dalo ist do volania rovno z lock screenu kde je zobrazeny nahlad smssky... ked uz je nejaka sms tak surna ze chcem hned volat naspat tak asi nechcem stracat cas uńockovat screen a preklikavat sa do smsky - to mi pride zdaleka vacsi problem ako to ze ked uz som v sms detaile tak na zavolanie treba 3 kliky
ani ti neda na vyber , ktore cislo ma volat ?Ivo píše:U Androidu je v rámci sms hned nahoře tlačítko Call, zmáčkne se a autorovi sms se hned volá
dendy : no jo .. kazdemu by vyhovovalo asi nieco ine .. ja som dost pasivny uzivatel a prisposobim sa ..
Celkem logicky to ze kterého byla poslána smsPytkin píše:ani ti neda na vyber , ktore cislo ma volat ?Ivo píše:U Androidu je v rámci sms hned nahoře tlačítko Call, zmáčkne se a autorovi sms se hned volá

ivo : no to moze niekomu vadit .. ked chce volat z ineho .. takemu atomixovi urcite