Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Ivo »

Zvláštní potom je že při tom zamčeném slidování je možnost to jen přijmout, ale ne odmítnout - trochu divné ?

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

jo, ja vacsinou len stlmim zvuk a vibracie vypinacim tlacitkom.

xxman

Příspěvek od xxman »

První stisk zvonění/vibrace ztlumí, druhý stisk hovor odmítne.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Stisknutí vypínacího tlačítka ?

Ještě jedna věc by mě potěšila, kdyby tam bylo možné přidat custom widgety a funkce na tu spodní nebo horní stahovací lištu, nebo někam. Ale nic jsem neobjevil : wifi hotspot, tichý režim, to jsou velmi časté pokyny, nechce se mi to lovit v nastaveních, nebo mačkat nějaký fyzický knoflík na tichý režim. Nevíte o nějakých widgetech/ikonách na tyto funkce ? Obsah spodní/horní rolety není volitelný ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : ano stlacenie toho vypinacieho tlacitka .. ako pise xxman .. prve vypne zvonenie .. druhe odmietne .. tichy rezim mas v tej dolnej liste .. teda DO NOT DISTURB rezim ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

takže do not disturb znamená tichý režim ? Myslel jsem že je to automatické odmítání hovorů :) Ale to ticho se týká jen příchozích hovorů a notifikací (ne hudby atd ?)

xxman

Příspěvek od xxman »

Režim "nerušit" ze spodní lišty podle mě znamená odmítání hovorů, chování v tomto režimu se dá nastavit v menu nastavení-nerušit. Pro tichý režim používám výhradně fyzické tlačítko na boku. Co se týče widgetů, tak ty jsou na iOS celkem novinka a moc toho zatím není. Nastavení horní lišty je přímo na této liště - úplně dole tlačítko upravit.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Nene , zkoušel jsem to ted, při zapnutí "do not disturb" hovory přicházejí, je možné je přijmout ale není slyšet vyzvánění

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no DO NOT DISTURB je super v tom ze bezny ludia nezvonia .. ty co su vo FAVOURITIES zvonia .. a je moznost zapnut , ze ak bezny clovek zavola druhy krat behom tusim 3 minut , tak to uz zvoni .. DO NOT DISTURB mod sa da schedulovat .. ja mam nastavene , ze sa automaticky zapina o 21:00 a vypina o 7:30 ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Hmm, tak to není co jsem myslel, rád bych ikonu "silent mode"

Mezi 21 a 7,30 mám telefon bezpečně vypnutý :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

na vypnute zvonenie tam je tlacitko na boku ..

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Obsah spodní/horní rolety není volitelný ?
oficialne nie je mozne menit skratky v spodnej liste. ja pouzivam flip control center ale to chce jailbreak.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Celkově mnohem vyšší liga než Samsung Galaxy - rychlost odezvy, propojenost systému, praktické vychytávky atd. Jediná věc je že mi připadá že při napojení na mobilní internet se to chová pomaleji než Galaxy (otevírání stránek, stahování emailů atd.), je tu slabý signál ale i tak, zkusíme dnes AB test ... A další věc - připadá mi že i při nejvyšší hlasitosti je slyšet hlas při telefonování slaběji než bych si přál ...

Co je opravdu exkluzivní je diktování českého textu (sms a pod.) to funguje nadstandardně spolehlivě.. Sranda je že nejdřív to často napíše nějaké bláboly ale za chvíli opraví na to co člověk říkal

lavender

Příspěvek od lavender »

ivo - a uplne vazne sa teraz pytam - mozes ho pozorovat, ci sa fakt zacne ohybat po case alebo je to volovina? dik. ma to zaujima.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já na tom mám originální Apple leather cover (v tom by asi nemělo) + telefon nenosím v kapse u kalhot ... tak nevím

Ale zjištuju jeden docela nepříjemný bug - občas se stává že plocha je natočena horizontálně a nejde narovnat vertikálně at člověk natáčí telefonem jak chce, až třeba z ničeho nic za pár minut - to je dost blbé. A pak se zase stává že to nejde přetočit z vertikální pozice do horizontální (lock mám samozřejmě vypnutý)

A podobně blbé je že při zapojených sluchátkách je slyšet příchozí zvonění, ale ne zvuk příchozí sms, to jen při odpojených sluchátkách - což nedává moc smysl

Odpovědět