napadla ma celkom taka neskodna vec:
mam doma zvysnu dosku + procak + ram + disk atd. z coho by som chcel spravit pocitac za jednym ucelom: gitarova hlava (DSPcko)
zvukovka by bola cez USB a tym padom sa tam da zapojit hocico
okrem pocitaca by v nej bol aj vykonovy zosilnovac, zdroj
ovladanie by bolo pomocou miniaturneho LCD (800x600) ktory by bol na footswitchi, spravil by som nejaky primitivny soft ktory by zobrazoval nazov patchu ktory je prave nastaveny.
pod tym by bezal OS so samotnym gitarovym simulatorom (guitar rig) a okrem toho by tam nebolo nic ine, ovladanie by bolo footswitchom, popripade by sa dala niekde odlozit klavesnica s mysou, mrte moznosti...
soft by sa pustil hned s kompom takze by to bolo vlastne take kombo s vela moznostami

je to zrejme kravina na hrajkanie ale... ak by sa dal dosiahnut realne pekny zvuk a spolahlivost mozno by to nebolo az tak od veci
je tu ale dost problemov: napr. rusenie: ako si bude rozumet vykonovy zosik hned vedla pocitaca to je otazne.
dalej ci staci 1200 celeron na ASIO VST bez buffer overrunov, zatial mam take skusenosti ze sa to aj celkom da ale musi byt kvalitna zvukovka.
idealny by bol nejaky 1,6 pentium M aspon.
toto PCkombo by mohlo robit aj ine veci ako napr. nahravanie, playback, moznosti nie su nejak obmedzene, hadam len vykonom pocitaca
podla vas uplna kravina?