Potřebuji pomoc při návrhu zapojení pathbay(s) v mém studiu které kompletně přestavuju. Takže situace je takováto, mám 2 malé LR + VB. V každé LR plánuji WB s 12 mic-IN / 4HP-OUT / 2 XLR-OUT / 4 Line a ve VB 2x mic-OUT / 1 HP-IN. to je 26 analog IN / 8 line IN / 9 HP OUT /. Důvodem je možnost narhávání v v té či oné místnosti bez omezení IO.
První problém který potřebuji vyřešit je jaké IO v CR. Přemýšlí o WB v CR s D-SUBy. To znamená L1 + L2 + VB na WB s D-SUB 25 v CR a odtud to propojit kam bude potřeba. Nějaké poznámky k D-SUB?
Další věc je že jsem se ztratil v zapojení Patchbay. Mám zatím pouze 1 Signex 96 TT PRO ale podle toho jak na to koukám budu potřebovat ještě 2
Takže co potřebuji pro začátek propojit. GHOST32 (32 analog IO), NEVE 8816 (16 analog IO), Orion32 (32 analog IO), Ensemble (8 analog IO)
Nevím kde mám začít.

Jestli VŠE přivést do patchbay, ale to jsou spoje navíc či L1 + L2 do Ghost a odtud do PB. Zatím by jsem chtěl používat ENS pouze pro VB a HP CUE mixy. Chtěl by jsem mít možnost dle potřeby prohnat signál s Ghost či ENS skrz 8816. Orion bu měl být Master Clock. Pomůže mi někdo postupně vyřešit tohle zapojení? Mám VDC kabel (8) na propojování v CR. Nevím jestli jsem to dobře popsal, jakékoliv konstruktivní připomínky vítány.