Joemeek OneQ ? znate ? nejake nazory ?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Joemeek OneQ ? znate ? nejake nazory ?

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 11:07

http://www.joemeek.com/oneq.html

znate nekdo ? nejake nazory ? konkretni zkusenosti ??

mame v kapele na live tuhle malou potvoru a celkem nam zamavala s kvalitou zvuku
http://www.joemeek.com/threeq.html

takze si rikam ze OneQ by mohl zafungovat ve studiu v zasade na zpev a mozna i na basy, co myslite ? hodil by se sidechain, moc jsem to nestudoval, neslo by to nejak na tom postelovat ? je neco v podobny cenovy tride co by mohlo byt na zpev a basy na doma lepsi a melo by to SPDIF ?
diky za nazory, potrebuju workhorse na hodne let

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 čer 2006 11:33

vidim problem v tom ze je to mono, aj s ohladom na sidechain, aj s ohladom na routovanie digitalu... na sidechain by som si predstavoval nieco stereo so sidechain slave vstupom
na tomto je sidechain vystup hlavne koli spojeniu dvoch kuskov do sterea. samozrejme by sli pouzit dva ako slave a jeden ako master, ale to uz by bolo poriadne mastne; ako master by ovsem slo pouzit aj nejaky lacny kompresor, on ma vlastne len za ulohu usmernit audio signal. nahovno je ze twinq nema sidechain vstup. co si od toho sidechainu slubujes, na co ti to treba?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 11:37

kexik: diky za reakci, fakt je ten ze primarne to chci na zpev, mame v kapele malyho joemeeka a je fajn, chci velkyho stabilne do studia do racku a vyhradne na zpev, testnul bych i na basu ale to neni priorita, sidechain neni priorita uz vubec ale potesil by, taky temer vyhradne na basu srazenou kopakem, ale jak pisu, cislo jedna je otazka je tohle dobra volba na nahravani zpevu ? dalsi pripadne moznosti uz pak jenom potesi 8)

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 09 čer 2006 18:59

oneQ mam na kytary - tam funguje uplne genialne !!!
na zpev je lepsi dost jinych i levnejsich veci , ne ze by se nedal pouzit , ale kdyz beres zpev napr. pres octopre , goldmike nebo RME , tam dosahnes lepsi, realnejsi , prirozenejsi vysledek .
ale na kytary velmi skvela a maximalne tvarna zalezitost.
Naposledy upravil(a) Martin dne 10 čer 2006 11:24, celkem upraveno 1 x.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 10 čer 2006 09:53

fakt je treba pres RME zpev lepsi ? na zvukovkach by mely byt preampy rovny ne ? me se prave dost libi to co se zpevem udela joemeek a to mame jenom toho nejlevnejsiho za 4t. a zni skvele, kdyz to prozenu RME tak co pak s tim v compu ? VSTcka ?? grrr

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 10 čer 2006 11:25

nevim, jestli jsem to dobre napsal.

jen jsem chtel rict, ze preamp od RME "QuadMic" je podle mych zkusenosti lepsi preamp na vokaly (zenske i muzske) nez preamp ktery je v J. oneQ.

ale jako chanel strip je OneQ na kytary vynikajici - velmi dobry compresor a EQ.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 01 čer 2007 17:07

Martin: v cem je tak genialni na kytary? Uvazuju o novym preampu prave na kytary (zkresleny). Ten preamp je predpokladam stejnej i v nizsich modelech joemeeku?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 04 čer 2007 07:52

2Cyril: vezmi kytaru, nebo přijeď bez ní (vlastní mám) a vyzkoušej si SixQ u mě :-) není prob, můžeme se domluvit...

P.

Odpovědět