no, ja jsem to driv valil pres cubase sx3, bylo to vicemene ok. obcas to sice delalo podivny haluze, ze treba jsem si zapsal midi event, prehraval jsem ho a na neuronu kroutil tema spheres/scapes koulema

, pak jsem to chtel recordnout, tak jsem si to stopnul, hodil na zacatek a prizacnuti recordingu to vubec neprehravalo,. dalo se to vyresit tim, ze si zmenil patch nahoru a dolu, a pak se to rozjelo.
pak jsem presel na ableton6, tam mi to vubec nerozpoznalo, ikdyz to bylo korektne nainstalovano ve slozce VST. po udatu na ableton 7 uz to bezi normalne,. co se tyce zateze na procak, tak je to vcelku ok (mam core2duo e6600 a 4Gb ram). Mi prijde, ze s Neuronem clovek nemuze pracovat stejnym zpusobem jako s jinejma VSTi, protoze jakmile loadnes do projektu vice instanci, tak to prave zacina delat neplechu.
je videt, ze Hartman nez stihl vydat nejakej update, kterej by resil tohle podivny chovani, tak zkrachovali. pokud clovek ale jde cestou kompromisu, a na nektery ty mouchy si zvyknes, tak se s tim pracovat da,. hlavne ten zvuk a moznosti v editaci o proti ostanim synthakum jsou zabavny az tak, ze ikdyz se to obcas chova podivne, tak to za to urcite stoji...