Jomox/Michaelis Neuronium

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 25 čer 2008 15:06

a.tom.x píše:Hele jake to je, jak to zatezuje porcesor, jak je to stabilni? Chci si taky koupit tu SW verzi, ale slysel jsem ruzne veci o stabilite
a.tom.x: a da sa to vobec este kupit? mal som pocit ze hartmann uz skrachovali :// :(
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 25 čer 2008 15:08

no, ja jsem to driv valil pres cubase sx3, bylo to vicemene ok. obcas to sice delalo podivny haluze, ze treba jsem si zapsal midi event, prehraval jsem ho a na neuronu kroutil tema spheres/scapes koulema :), pak jsem to chtel recordnout, tak jsem si to stopnul, hodil na zacatek a prizacnuti recordingu to vubec neprehravalo,. dalo se to vyresit tim, ze si zmenil patch nahoru a dolu, a pak se to rozjelo.

pak jsem presel na ableton6, tam mi to vubec nerozpoznalo, ikdyz to bylo korektne nainstalovano ve slozce VST. po udatu na ableton 7 uz to bezi normalne,. co se tyce zateze na procak, tak je to vcelku ok (mam core2duo e6600 a 4Gb ram). Mi prijde, ze s Neuronem clovek nemuze pracovat stejnym zpusobem jako s jinejma VSTi, protoze jakmile loadnes do projektu vice instanci, tak to prave zacina delat neplechu.
je videt, ze Hartman nez stihl vydat nejakej update, kterej by resil tohle podivny chovani, tak zkrachovali. pokud clovek ale jde cestou kompromisu, a na nektery ty mouchy si zvyknes, tak se s tim pracovat da,. hlavne ten zvuk a moznosti v editaci o proti ostanim synthakum jsou zabavny az tak, ze ikdyz se to obcas chova podivne, tak to za to urcite stoji...

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 25 čer 2008 15:30

Dá se to celkem v pohodě koupit na eBay.

Doufám, že v Cubase 4 to pojede OK. Trochu mě děsí to USB. Mám doma celkem problémy s Emagic AMT8 v kombinaci s jinýma USB mašinama. Zatím mi funguje OK HardSID 4U. Totálně se to porvalo s Akai S5000 (loaduju teď do něj samply z notebooku) a Kaoss Padem KP3. Tak se bojím každého dalšího USB zařízení na muziku (teď mě čeká CME Bitstream a bojím).
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 25 čer 2008 15:32

no CME BItstream je zrovna uplne napohodu, bo ho shodou okolnosti mam a funguje uplne v pohode. jinak, ten Neuron nuke USB kontroler je sice supr, ale stejne se mi to nejlip ovlada, kdyz si to rozmapuju na knoby,. Bohuzel na Neuronu nejdou vsechny paremtry namapovat a automatizovat,..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 24 črc 2008 19:57

Tak jsem zasurfoval po eBay a koupil Neuronium v USA tak se těším :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 24 črc 2008 22:39

Počkej, počkej, koupil jsi ten Hartmann Neuron o kterym tu byla taky řeč, nebo fakt Neuronium?

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 25 črc 2008 02:15

a.tom.x: uff tak to gratulujem . neporobis potom prosim nejaky ukazky? ze co sa ti z neho podarilo dostat?
kolko si zan dal?
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 27 črc 2008 20:19

Neuronium, zatim je na ceste tak pak uvidime az dorazi
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 24 zář 2008 20:36

a.tom.x - tak ako, uz je pod strechou?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 24 zář 2008 20:56

Jo jo od vcerejska provadim kosmicke experimenty. Bohuzel je v nem inicializovana pamet, takze zadne presety od kterych by se dalo odrazit, cekam, ze mi odpovi Michaelis na mail resp. ze mi neco snad poslou Jomoxove. To co z toho zatim leze je fakt ulet.

Zvuk se pohybuje na pomezi poctive znejiciho analogoveho synthu az po total FM ulet.

Jeste jsem nepochopil uplne manual. Ty ruzne Dad a Mom DNA. GECO a pod. jsou fakt trochu slozite. Ten manual je fakt spatne napsanej :( normalni clovek to nepochopi, protoze tam nejsou ukazky displeje a nektere zkratky nejsou uplne logicky rozpoznatlene.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 24 zář 2008 22:00

http://www.jayemsonic.de/ - mali by byt na stiahnutie aj patche z fabriky i daky OS.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 25 zář 2008 00:18

No to prave nejsou. Ty linky nikam nevedou :( Otazka zni, jestli se s novym OS nenahraji i nove zvuky do pameti. mam sice 1.07 uz v masine, ale dalo by se to zkusit.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 26 zář 2008 01:39

Tak zase mensi komplikace ;) Jomox sysex dumper se mi pere s MOTU MIDI express 128 (known problems pise manual k programu), takze ted to tam musim poslat pres Emagic AMT8 z notebooku ... tomu rikam porod. Dneska uz na to nemam energii.

Ten sysex ma 130kb sileny mnozstvi dat na MIDI :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět