Kde sehnat v brne adat kabel ?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pierre niko

Kde sehnat v brne adat kabel ?

Příspěvek od Pierre niko »

Sory za trivialni tema, ale jedu zitra na otocku do Brna a budu mit chvilku casu na nakupy potrebnych veci co doma nesezenu. Dival sem se na net, ale v Prodance Adaty zda se nemaji a nevim kde vlastne hledat. Diky moc

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

nevim jestli Disk vede tyhle kabely (jestli vůbec vedou kabely), ale zkusil bych se podívat u nich, jsou kousek od Brna (Boskovice) a jsou dobří....www.disk.cz

jinak nic dalšího poblíž Brna nebo v Brně neznám, protože z Brna nejsem...

Pierre niko

Dik moc

kouam, ze otevreli nejkou pobocku primo v brne ... iStyle

Myslis, ze by tam neco mohli mit?

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Mam pocit, ze jsem opticke kabely zahlid v Brne v GM, u toho pultu jak prodavaji pajky a meraky ;)
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Pierre niko: zavolal bych si tam...oni jsou v Disku docela ochotní co se dotazů týče, takže ti to určitě rádi řeknou po telefonu (mě už několikrát volali z Brna do Prahy ve špičce, ač jsem měl objednanou věc jen za 3 tisíce)...

tu jejich novou pobočku neznám...spíš by nějakou měli otevřít v Praze ;)

Pierre niko

Puk* : diky kamo, meli ho v tom GM... To je vubec zajimavy podnik... docela me pobavili vsichni ti chlapici, co tam komali a kupovali vsechny ty serepeticky ... narez :D dik vam oboum... mam co sem chtel
Naposledy upravil(a) Pierre niko dne 21 led 2008 19:00, celkem upraveno 1 x.

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Pierre niko: jo je to hodne zvlastni obchod, vzdycky s tam pripadnu jako u ufonu ;)
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Odpovědět