Kdo a jak???

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
nevety
Příspěvky: 60
Registrován: 01 bře 2006 08:41

Kdo a jak???

Příspěvek od nevety » 24 bře 2006 09:01

Cau, zajima me v jakem poradi a kam co zapojit? Mam mix yamaha mg 12, esi esp 1010,alesis 3690,tube procesor,micro korg,dr3,fx acusti a mic. A porad nemuzu na to nejprijemnejsi zapojeni? jestli mam hnat nejdriv vsechno pres zvukovku, nebo pres mix. Jak by jste to udelali vy???
Yamaha MG12/14, ESI ESP 1010, nEar 06, Micro KORG, Kaosspad2, Alesis 3630, P4 2,6. SATA 260GB. 512DDR2.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 24 bře 2006 10:41

... s takhle nazvanym tematem ti asi moc lidi neporadi (me nevyjimaje) :-[
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 24 bře 2006 10:44

no tyvole. nechces nejdriv napsat co s tim chces delat?, ale jako primitivni a logicky reseni mi prijde napichat vsechno do mixu (KDYZ UZ HO MAS) a pak z nej do zvukovky (PREDPOKLADAM ZE CHCES NAHRAVAT").....jo a zapoj vsechno do zasuvky. :twisted: jinak nevim co by bylo "prijemnejsi"

fagaraš chalturščik
Příspěvky: 7
Registrován: 31 led 2006 14:50

Příspěvek od fagaraš chalturščik » 24 bře 2006 11:45

... zalezi na tom, co chces - bud nahravat anebo live michat – Mam mix na konci, kdyz hrajeme s kapelou s pocitacem (plus minidisc na pripadny nahravani). Naopak, pri tvorbe je mix na zacatku jako preamp analogovych nastroju a mikrofonu a to vse sviští do karty...

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 24 bře 2006 17:45

Safa: uz mas Mix It Like Record? Ja to teda videl jen jednou a nevim jestli nepisu kravinu, protoze moje english byt very slaby....ale ten chlap tam rikal neco v tom symslu, ze pri nahravani do compu je dobry pouzivat analogovy submixy.......on teda asi nemyslel zrovna yamahu mg.....kdyztak me opravte...

nevety
Příspěvky: 60
Registrován: 01 bře 2006 08:41

Příspěvek od nevety » 24 bře 2006 21:43

jo promonte, zajimalo by me jak nejlepe nahravat a taky jak nejlepe hrat live, taky by me zajimalo jak resit midi, protoze kdyz to pustim s FL tak korg jede presne,ale d3 ukazuje ruzne bpm, neudrzi ho.
Yamaha MG12/14, ESI ESP 1010, nEar 06, Micro KORG, Kaosspad2, Alesis 3630, P4 2,6. SATA 260GB. 512DDR2.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 bře 2006 14:28

ako mas pozapajane to midi teraz? d3 by nemal ubiehat, ak dostava mtc...

nevety
Příspěvky: 60
Registrován: 01 bře 2006 08:41

Příspěvek od nevety » 26 bře 2006 11:18

kexik: moc ti nerozumim, no ted mam i midi 1 out do dr3 midi in a z midi in out 2 do korga in out
Yamaha MG12/14, ESI ESP 1010, nEar 06, Micro KORG, Kaosspad2, Alesis 3630, P4 2,6. SATA 260GB. 512DDR2.

Odpovědět