Konvertor optical digital - coaxial digital

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Konvertor optical digital - coaxial digital

Příspěvek od dano » 11 led 2008 09:38

- na Motife je opticky Digital O
- na Audiophile 2496 je S/PDIF Digital I/O

je mozne to cez nieco prepojit?
Naposledy upravil(a) dano dne 11 led 2008 12:21, celkem upraveno 1 x.

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 11 led 2008 09:49

jo, to co potrebujes to je konvertor spdif formatu opticky => koax
nieco taketo:

http://www.m-audio.com/products/en_us/CO2-main.html
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 led 2008 09:50

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ht=toslink

to je najlacnejsie riesenie... potom mas m-audio co2, ale to stoji ovela viac

jen si OVER ci ten digital na motife vie bezat v spdif mode. ak je to vie len adat, tak to s audiofilkou neprepojis, potrebujes nejaku adat kartu, najlacnejsie emu1212 alebo marian marc a

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 11 led 2008 09:50


Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 11 led 2008 09:50

dakujem

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 11 led 2008 09:51


Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 11 led 2008 10:22

uz som volal do Suteq a maju to za nejakych 1700Sk... v pripade ze to takto prepojim, je to uplne rovnaky system pouziavnia ako analogove vstupy, len to bude digital? alebo tam moze byt nejaky zadrhel? ide proste len o nahravanie do Cubase...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 11 led 2008 10:25

dano píše:uz som volal do Suteq a maju to za nejakych 1700Sk... v pripade ze to takto prepojim, je to uplne rovnaky system pouziavnia ako analogove vstupy, len to bude digital? alebo tam moze byt nejaky zadrhel? ide proste len o nahravanie do Cubase...
nebude ziaden zadrhel, kupis riadny kabel a nahravas

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 11 led 2008 10:27

Poshook píše:nebude ziaden zadrhel, kupis riadny kabel a nahravas
dik Marek. nemas teda este aj nejaky typ na "riadny" koaxial a opticky kabel, ktory pritom nestoji majland?

Odpovědět