Korg ES1 MKII

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Korg ES1 MKII

Příspěvek od MSK » 18 bře 2008 15:34

Ví někdo jak do ES1 MKII dostat vlastní samply, řešíme to tu s kámošem docela dlouho a nějak nám to nejde. Když je dám na kartu, tak je nevidí. Karta je prázdná a jediný co jde je export patternů na kartu. Tam se pak vytvoří soubor, kterej jde otevřít zase jen v korgu..

Netuší někdo?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 18 bře 2008 15:43

a nemusej ty samply mit nejaky specialni parametry ktery ten korg podporuje... jako ze aby byly napriklad: 44,khz 16bit...? zalezi co ten korg podopruje viz manual...

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 bře 2008 22:15

No moje ES1 musí mít samply pojmenovaný 01.wav, 02.wav a podobně
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 19 bře 2008 17:53

Diky, je to jak rikas. Kdyz je takhle pojmenuju tak to jde prepsat v pameti Korgu. Ale neslape to z klasicky SM karty. Jde nam to jen pres adapter na XDcka, kterej jsem ted koupil..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 19 bře 2008 19:56

Ja koupil za par kacek na eBay 4 SM takže jsem zásobenej
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 19 bře 2008 22:49

no ja jsem ted koupil 128MB za 700,- a nešlape:/

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 20 bře 2008 00:16

Takovou mam taky :) 16 MB, a neslape, dokonce mi za ni nabizeli 200 Kc :)
Sileny hlad po SM je posledni dobou :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět