Korg Monotribe - analog

Ostatní audio hardware, obecná diskuse

charonme

Re: Korg Monotribe - analog

Příspěvek od charonme »

:x to ze konektor na adapter ma opacnu polaritu ako standard som vedel uz od zaciatku ale ze je este k tomu aj mensi ako standard tak to uz je vrchol! ked uz sa to predava bez adaptera, to bolo take strasne tazke to navrhnut so standardnym konektorom?! :evil:

neviete ako je na tom volca?

charonme

Příspěvek od charonme »

neviem spravit aby neretriggeroval obalku a/alebo lfo na dalsej prichadzajucej midi note ak neprisiel note-off predchadzajucej noty (tie) (flux nepomohol)

dendy

Příspěvek od dendy »

charonme píše::x to ze konektor na adapter ma opacnu polaritu ako standard som vedel uz od zaciatku ale ze je este k tomu aj mensi ako standard tak to uz je vrchol! ked uz sa to predava bez adaptera, to bolo take strasne tazke to navrhnut so standardnym konektorom?! :evil:

neviete ako je na tom volca?
sak si kup univerzalny adapter s vymenitelnymi konektormi a prepinacou polaritou - v NAYke ich maju mrte roznych typov, uz som tam kupoval taky asi 5x :-)

charonme

Příspěvek od charonme »

vsak s takym ho aj napajam. Hnevam sa preto lebo zas na dalsiu krabicku treba dalsi adapter. Vlastne by som sa mal hnevat menej ze sice aj ked dali zlu polaritu, tak aspon vdaka tej inej velkosti sa nemozem pomylit a zapojit ho na standardny konektor a pokazit.

Hlavne mi ide o to ze keby sa vsetko napajalo standardne tak nemusim rozmyslat ktory adapter je ku ktorej krabicke, hladat v zmeti kablov atd

dendy

Příspěvek od dendy »

no prehodena polarita to je trochu zvlastne najma ked ine veci od korgu maju standardny konektor ..

btw. jo, splet kablov to je jeden z dovodov preco som skomcoval s vela HW a vzdy sa snazim mat maximalne 2 syntaky naraz doma :-)))

btw. ja som to kedysi keds om mal este hw viac riesil tak ze som si na vsetky kable nalepil bielou paskou pruzok a napisal fixkou na neho kam ten kabel patri :mrgreen:

charonme

Příspěvek od charonme »

ja na priesvitnu :)
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

paradne, vidis takto pekne ma to nikdy nenapadlo :-)

charonme

Příspěvek od charonme »

na muffwiggler fore sa objavili kompletne schemy (nielen rhythm sekcia)
ale musis byt zaregistrovany aby si mohol odtial stahovat

Odpovědět