Korg Pandora MINI - vase nazory

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Korg Pandora MINI - vase nazory

Příspěvek od dendy »

mam taku otazku .. svokor chce poradit nieco o tejto krabicke :

Korg PANDORA MINI
http://www.korg.com/pandoramini

ak mate niekto skusenosti, tipy, rady, plusy, minusy, pripadne lepsie alternativy v >ROVNAKEJ< cenovej kategorii, cokolvek, uvitam ked prispejete :-) ja sa moc v tejto kategorii HW nevyznam

Pytkin
Moderátor

Re: Korg Pandora MINI - vase nazory

Příspěvek od Pytkin »

Isiel by som sa poradit k hubertovi.. Pripadne rovno k hubertovi dotiahnut aj svokra..

jackies

Příspěvek od jackies »

A má švagr ifouna ?

Také by byla možná klasika LINE 6 POCKET POD.
Jednu takovou malikou Pandoru jsem hodně dávno měl.
Prostě to na doma stačí. Je to vesměs všechno na jedno brdo.

vras

Příspěvek od vras »

vyzvednu velkou prakticnost, vejde se do kapsy, napajeni pouze 1xAA, vydrzi nekolik hodin, nebo z USB (chvalim, zadne dalsi zbytecne trafo), zvuk dle ocekavani, trochu noisy, ale jako cvicitko to staci. skoda, ze to nema alespon nejaky trivialni phrase recorder. prvni kus se hardwarove vyresetoval a prestal fungovat, vymenil jsem za jiny a ten zatim jede.

dendy

Příspěvek od dendy »

jackies píše:A má švagr ifouna ?

Také by byla možná klasika LINE 6 POCKET POD.
Jednu takovou malikou Pandoru jsem hodně dávno měl.
Prostě to na doma stačí. Je to vesměs všechno na jedno brdo.

ma ipod touch 3G, kupil som mu k tomu iRig ... ale predsa len to je take malicke, on ma problemy zo zrakom trochu takze zrejme chce fyzicku krabku na doma ku gitare... ten line6 pocked pod je o com ? v com je lepsi / horsi od toho korgu?

diky vaetkym za commenty, je to vtipne citit sa chvilu ako uplny zaciatocnik :-)))

pytkin: svokor byva v ZV takze dovliect ho k hubertovi nieje az tak easy :-))

jackies

Příspěvek od jackies »

Hele, neznám švagrovo potřeby, ale pokud si drnká jen tak doma a má raději krabici, tak mu fakt stačí pomalu cokoli.
Všechno hraje z tohoto levného segmentu +/- stejně. Zkreslený zvuk jen někde bzučí o něco víc, někde o něco méně.
Dle mého soudu by mu stačilo něco bazarového.

Nějaký jetý kytarový multiefekt, se dá sehnat od 700.-
Digitech RP 10 jsem teď viděl někde za 2.000.-

To samé třeba Line6 POD 2 cca 2000.- i méně (a ten není na to použití vůbec špatný a osobně bych mu dal asi přednost )

btw:
Pokud není jeden z těch velkých kroutičů vesmírných zvuků (a rodičů s malými dětmi a nervózními sousedy) , tak bych šel raději do nějakého malého modelingového komba.
Není to zase až tak dražší, a je to praktické.

Dražší ale za to na celkové vyblbnutí parádní : http://kytary.cz/fender-g-dec-3-fifteen/HN109291/
Levnější :
http://kytary.cz/line-6-spider-iv-15/HN107958/

blueevil

Příspěvek od blueevil »

išiel by som radšej do PX4D, tiež KORG pandora, len s lepšimi možnostami, hlavne zvukom. http://www.youtube.com/watch?v=_VAwKbR1 ... re=related

Wohma

Příspěvek od Wohma »

PX4 mam a na cviceni je to super. Maloktere cvicitko do usi totiz ma i metronom, pripadne phrase looper, i kdyz ten zvuk je pekne z prdele :) Kazdopadne svou pandoru jsem koupil za 1500 a vubec te investice nelituju. Na Mini jsem mel zalusk puvodne, je totiz praktictejsi z hlediska rozmeru a napajeni (PX4 zere 4x AAA), ale odmitnete takovou nabidku :)
Zvuky nejsou rozhodne dokonale, ale na cviceni je to dobre az az. Dynamiku to v ramci moznosti nejak pobira a je tam i dost efektu.

jackies

Příspěvek od jackies »

Jak to dopadlo ?

jackies

Příspěvek od jackies »

Tak, co by ne :wink: Také možnost.
A když to bylo ještě za nějaký rozumný peníz.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ten jsem shodou okolnosti mel taky, je na nem super, ze si tam muze clovek nahrat smycky a do tech improvizovat. A pak si ty nahrany veci nahrat do pocitace :) Zvukove je to podobny jak u Pandory, na cviceni naprosto dostacujici. Hodne lidi kritizuji ovladani, mne to neprislo az tak hrozny, akorat je pravda, ze aby se clovek s tim nahravanim a loopovanim naucil, tak se s tim musi trochu zaucit.

Odpovědět