KORG RADIAS vs. CUBASE

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

KORG RADIAS vs. CUBASE

Příspěvek od 43 » 24 úno 2007 12:01

cest!

chci se jen zeptat.. mate nekdo Korga Radiase a pracujete s Cubasem?

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 25 úno 2007 17:38

to jako fak nikdo nema v CR Radiase? :(
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 25 úno 2007 17:58

No mozna zkus popsat s cim mas problem, to bude uzitecnejsi.

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 26 úno 2007 11:49

No jenze vzhledem k tomu, ze Radias je "jedinej" svyho druhu u korga, tak ma zrejme i svy "vlastni" specifikace /typoval bych/ :D...

nicmene tea chtel sem se zeptat na klasikou synchronizaci. tzn. tahle masina vs cubase sx.. na foru korg.com sou totiz dost casto popisovany problemy trea s tempem nebo vubec se zvukovym zapojenim do sxka. no a druha vec je ta, k cemu presne slouzi ten jejich soft dodavanej k radiasu? ..na foru opet rozporuplny info :D ale hadam, ze v cubase se nevyuzije...

tak kdyby nekdo vedel, budu moc vdecnej :D (ceskej dealer mi neodpovedel na tyhle otazky :( divny co?)

Dava
Příspěvky: 69
Registrován: 11 říj 2002 11:14

Příspěvek od Dava » 26 úno 2007 13:10

No protoze Distributori KORG pro CR sou uplne na pic...Ty nemaj nic a nic nevedi.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 26 úno 2007 15:52

Radias som mal nejaku dobu doma a trochu som ho presmejdil......v spojeni s Nuendom som nezaregistroval ziaden problem.....prepojeny som bol cez MIDI a synchronizacia s arpegiom bezala v pohode.Neviem v com by este mohol nastat problem...je pravda ze za tu dobu som nemal moznost vyskusat uplne vsetko, ale predpokladam ze keby to malo nejaky problem so synchronizaciou tak by som na to prisiel uz pri STEP seq a pri arpegiatore. Neskusal som ale prepojenie po USB...nechcelo sa mi to instalovat......uz tak mam v kompe dost USB/MIDI zariadeni tak som si tam nechcel narobit este vacsi bordel.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 26 úno 2007 15:55

Jo a prilozeny soft je standartny standalone editor.....

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 26 úno 2007 22:21

>hubert: diky za info :D jeste by me tea zajimalo, jak funguje programovani tech beat kitu, co jsou v ty masine.. resp. podle specifikaci je tam integrovanejch 32 sad s x samplama. je mozny ty jednotlivy samply pouzivat nezavisle na sade? tj. pouzit jakej koliv sampl a udelat si tak vlastni sadu? a dal - samotny programovani tech bicich je mozny provadet taky v softwarovym trackeru (v tvym pripade nuendo - cubase nabizi primo beat automatizaci) a posilat to ven krz midi? ehm.. doufam, ze je to aspon trochu srozumitelny :roll:

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 27 úno 2007 10:55

Nazdar...no to samozrejme vsetko ide..inak by to asi nemalo zmysel....mozes si vyrobit vlastnu biciu sadu pozostavajucu zo 16-tich samplov rozmiestnenych po klaviature a samozrejme ze vlastny bici track si mozes vyrobit v akomkolvek programe seq alebo tracker....cokolvek co pouzivas a odtial riadit modul. Proste je to plnohodnotny synth a zvukovy modul.

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 27 úno 2007 15:28

tak prima.. ja bohuzel (zatim) nemam vubec zkusenosti s masinama, takze mam zrejme trochu tupy dotazy.. vubec dyz v CR poradne neni zadnej obchodak (do londyna je to trochu z ruky), kde by se to dalo fajnove odzkouset :D .. mmch. tim "vsechno funguje" si myslel i to fazovani bicich virutalne v cubase sekvenceru pomoci drum automatizace?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 27 úno 2007 16:37

Sorry tak tejto poslednej otazke som nerozumel ani trochu.......proste bici track si naprogramujes v Cubase......a prehravas ho prostrednictvom MIDI cez toho Korga napriklad........nerozumiem vyznamu fazovanie.......a automatizacia MIDI tracku tiez nieje nic zvlastne takze ak myslis nieco specialne treba sa pytat zrozumitelnejsie....

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 27 úno 2007 21:00

ne ja mluvil presne o tom :D diky hubert! mmch proc ses ty masiny zbavil? nebavila te? :D

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 28 úno 2007 10:03

Nuz ja som sa Radiasu "zbavoval " velmi nerad....ale mal som ho len zapozicany...povodne som mal nanho pisat test........ale vzhladom na moje vytazenie v ramci mojej firmy z toho nakoniec zislo.....nevedel by som sa tomu adekvatne venovat....takze tak. Ale rozhodne ma ten nastroj velmi zaujal......a raz urcite zaujme miesto v mojom studiu na ktore tiez akosi teraz nemam cas :(

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Demo Songs-Sounds

Příspěvek od EXCOM » 21 dub 2008 22:59

PLAY - Trance Demo
PLAY - In the Air Chords
PLAY - Playing with filters
PLAY - Bedtime
PLAY - Bedtime 2
PLAY - Bells
PLAY - Very Bad Barber - no music, just off the top of my head!!!
PLAY - More Filters
PLAY - Weird Sweeps
PLAY - Dark Side of the Moon
PLAY - Guitar Arp
PLAY - Sweep

Odpovědět