koupě hw sampleru Akai s5000

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
rfs
Příspěvky: 67
Registrován: 28 pro 2005 19:11

koupě hw sampleru Akai s5000

Příspěvek od rfs » 29 srp 2007 15:49

Na co si dát pozor při koupi hw sampleru - obecně - (akai s5000 USB,256RAM, HD (uvnitř)+FX board)?aby to nebyli vyhozený peníze,a kdyby se něco stalo ,tak obvykle co,a jak je to u nás se servisem,přece je to starší záležitost.díky
www.myspace.com/riverforsale
[Piano Petrof r.1940,Akai MPC1000+Jomox Mbase01,Akai S5000,Kurzweil K2000,apple powerbook G4,Cubase LE,Reason3,RME FW400,Mackie CR1604+lexicon mpx500],AKG 240mkII

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 29 srp 2007 15:54

S5000 a S6000 jsou tanky, ty co jsem mel ja, tak vzdy naprosto bez problemu. Neslysel jsem ze by nekdo mel nejakej problem.

Zlobit muzou jen dve veci:
A. Starsi operacni system
B. interni harddisc pokud je nekvalitni

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 29 srp 2007 17:10

U mě lehce zlobilo editační jog wheel, jinak nezničitelné
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 31 srp 2007 17:17

Asi jde o trivialni problem, neci jsem zrejme prehledl, kazdopdane nevim co dal... vcera jsem konecne dovlekl S5000 domua zkousim to cely den nejak propojit s cubase studio 4... zda se, ze za cely den jsem dosahl pouze nainstalovani USB driveru a akai sys pro windows, ale ne a ne najit zde kymsi zminovane VST rozhrani... Ze stranek Akai sem postahoval, co se dalo, protoze u samotneho sampleru zadne CD prilozeno nebylo, tak nevim... Poradite nekdo, prosim?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 01 zář 2007 20:57

VST rozhrani ? nic takoveho neni. Proste si udelas external instrument v C4 a vedle C4 jedes ten AkSys
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 02 zář 2007 00:00

Aha... no podivejme se... tak to sem si asi neco vsugeroval... kazdopadne by mi nevadilo, kdyby to melo i nejakou grafickou formu, jako plugin... ciste nahodou, nevite kde by se dalo zjistit vice o nejlepsim propojeni s cubase? Tipy, triky, tripy.... ?dik

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 02 zář 2007 00:20


Odpovědět