Kovová přezka na posílení basů
Kovová přezka na posílení basů
Prosím, nevíte někdo, jak se oficiálně jmenuje taková ta věc - přezka nebo spona, která se připevňuje na hlavu baskytary, a jejíž fukcí je zhutnit zvuk nástroje???
Nemohu to toiž nikde najít, a potřeboval bych to sehnat...
Nemohu to toiž nikde najít, a potřeboval bych to sehnat...
No, plánuju zkusit niklový struny, ale taky zkusit paradoxně tenčí řadu (ca. 040 - 100). Moc nevěřím tomu, že to bude pre-ampem. Jeden známej tam dával i původní Bartolini, co tam má Miller, a hmotu to prostě nenahradí. Miller použivá drahý věci, který má na zemi, poslední co jsem slyšel - kompresor za 40.000!!!
Já byl zvyklej na mexikánský poleno (JB 1999), ketrý mělo řádný basy.
Jde mi prakticky jen o struny "E", která je jakoby hluchá.
Ostatní struny jsou bomba...
Já byl zvyklej na mexikánský poleno (JB 1999), ketrý mělo řádný basy.
Jde mi prakticky jen o struny "E", která je jakoby hluchá.
Ostatní struny jsou bomba...
Tak tam zatím na vyzkoušení zkus připevnit nějaké závaží, jestli to vůbec bude k něčemu, a? to neobjednáváš ze států nadarmo.
Ještě můžeš zkusit pořádně (ale opatrně) utáhnout šrouby spojující krk s tělem a kobylku na těle, to je zadara.. třeba to kapku pomůže. Jinak se ještě dělá to, že se nahradí vruty ve spojení krk-tělo za šrouby a do těch děr na krku se dají takové vložky se závitem. Dá se to pak hodně utáhnout a získá se tím o hodně lepší sustain. Ale to bych spíš nechal kytarářovi.
Ještě můžeš zkusit pořádně (ale opatrně) utáhnout šrouby spojující krk s tělem a kobylku na těle, to je zadara.. třeba to kapku pomůže. Jinak se ještě dělá to, že se nahradí vruty ve spojení krk-tělo za šrouby a do těch děr na krku se dají takové vložky se závitem. Dá se to pak hodně utáhnout a získá se tím o hodně lepší sustain. Ale to bych spíš nechal kytarářovi.
No jo, přemešlím, co tam dám na zkoužku... Ale myslíš, že je jako jedno, jakej to je kus železa. Protože von ten Fatfinger vyjde tak na 1.200!!! Nejblíž to maj někde v Německu. Ještě uvidím, zda se něco neobjeví v čechách.
Není třeba Fatfinger jen název konkrétního výrobku...od Groove Tubes? Myslím, jako, zda se ještě neprodává něco podobnýho, ale jmenuje se to jinak...?
Není třeba Fatfinger jen název konkrétního výrobku...od Groove Tubes? Myslím, jako, zda se ještě neprodává něco podobnýho, ale jmenuje se to jinak...?