Kvákadla a wah efekty
-
Kvákadla a wah efekty
Ahjo všichni. Mám neustálé potíže s Voxem. Je nespolehlivý, občas při koncertu začne nepředvídatelně vyluzovat jakési zvuky, nebo přestane kvákat ve své frekvenci. Pak se to ale vrátí zpět a no problém. Už jsem vyměnil potenciometr, zdálo se, že bylo vyhráno, ale opět problém kdesi...prosím poraďte mi. Díkes.
Lukáš
Lukáš
- Pavel Vantuch
Lukáš odjel na dva tejdny na hory, takže kromě toho, že ho vítám na fóru bych možná by't samozvaně měl omluvit jeho nepřítomnost...
Když už řešíme kvákadlo, tak já mám problém, že při rychlejším pohybu (kváku) mě chrastí... Jedná se o Dunlop G-95 poťákovej WAH. Bohužel mi bylo řečeno, že ikdyby to bylo kontaktem, tak to nejde prostříknout, takže taky nevim co s tím. Asi taky vyměnit poťák...
Když už řešíme kvákadlo, tak já mám problém, že při rychlejším pohybu (kváku) mě chrastí... Jedná se o Dunlop G-95 poťákovej WAH. Bohužel mi bylo řečeno, že ikdyby to bylo kontaktem, tak to nejde prostříknout, takže taky nevim co s tím. Asi taky vyměnit poťák...
netreba sa dostat ku kontaktu. treba to rozobrat a nastriekat tam kontoxu kadial sa da. kontox je riedky, on natece. da sa streknut od osky s prevodom, dnu sa dostane. pokial neni ten potak zvnutra vydraty, pomoze mu to. alebo treba objednat novy potak, tiez to nie je az taky problem. alebo treba pouzivat opto wahy - napriklad Morley su uplne vynikajuce, maju viacej roznych modelov...