Laserová sprcha aneb domácí bastlení. DIY

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět

<t>Tak jak?</t>

Super
3
75%
Dobrý
1
25%
Nuda
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 4

prusajr

Laserová sprcha aneb domácí bastlení. DIY

Příspěvek od prusajr »

Já s bratrem jsme vytvořili takovou hříčku, "využítí" je asi převážne na hudbu. Rád bych si poslechl nápady od někoho kdo má přehled.

Obrázek:
Obrázek

Celá věc se inspirovala „laserovou sprchou“ v REDZONE loni na Máchačí 2007. Princip byl takový, že kolem vás probíhali laserové paprsky. Jejich přerušováním bylo možné spustit různé samply, emulovat bicí atp.

Krátce, soft je spíš na zkoušku udělaný patch v Max/Msp, pokud by někdo byl ochotný s ním radit, byl bych moc rád. HW je domácí bastlírna :)

Chci slyšet názory? :)

Pozámky k tvorbě, soft a videa o tom jsou u mě na webu josef-prusa.eu.

Enjoy

dendy

Příspěvek od dendy »

moc pekna hracka :)

ten dym je co ?

prusajr

Příspěvek od prusajr »

dendy píše:ten dym je co ?
Dým byla nějvětší makačka, museli jsme rozpálit uhlík a naložit vodní dýmku :twisted:

Když jsme natáčeli to video, tak jsem "dodával" kouř v kuse 3minuty a to se pak pěkně motá hlava :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

hehe, v tom videu to vypadá, jako když píšeš na stroji :) to cvakaj nějaký relé ne? to by dělat nemuselo, jednou jsem si podobnou hovadinku taky udělal, ale rozsvicelo to světlo na 220 V a necvakalo to...

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

a je to zdravotne nezavadne ? ten laser ? :)

prusajr

Příspěvek od prusajr »

Jindy2 píše:hehe, v tom videu to vypadá, jako když píšeš na stroji :) to cvakaj nějaký relé ne? to by dělat nemuselo, jednou jsem si podobnou hovadinku taky udělal, ale rozsvicelo to světlo na 220 V a necvakalo to...
ty relé jsou daň za tu snadnost návrhu. mám objednaný microprocesor, tim se zbavim vsech nevyhod "klavesnice" na ktere je to postavene. i tech relátek. vše je v článku :)
synth_synth_synth_synth píše: a je to zdravotne nezavadne ? ten laser ?
treba ze bych dostal rakovinu prstů :P

nepocitam s tim nejeke dlouhodobejsi opletacky, tak snad z toho vyjdu se vsemi prsty v poradku

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

prusajr píše: vše je v článku :)
ok, jsem to nečetl :oops:

Odpovědět