Zdravím,
chtěl bych se zeptat,chci si pořídit tudle zvukovku,repra Tapco S5,externi mix /Numark DM 1050/ mám doma.
Chtěl bych vědět,zda mi budou stačit výstupy pro míchání v Abletonu přes externí mix. Teď mám SB Live s KX driverama,mám udělany dva výstupy a z každýho mi to jde na jeden kanál externího mixu. z něj mi to jde z Masteru na zesik a odtamtud na repra velky ,ty budu rušit s tím zesikem.
Ty monitory budu muset dát zřejmě z mixu ,což se mi moc nelíbí,pač ztratí zvuk na kvalitě když nebudu míchat a treba jen skládat muziku.
Poradíte mi?
M-Audio Audiophile Firewire - potřeboval bych poradit
Kroutitko: Jedine si koupit nakej slusnej mix do nej pripojit monitory a na to tvou externi zvukovku a pri hrani z abletonu to prepojit. Ja to mam udelany tak ze mam tady PC na muziku kde mam PCI zvukarnu z ni to jde do mixu a na nem mam Monitory. A kdyz si chci doma neco pripravit na hrani tak vezmu MACBOOK s OZONICem (externi zvukarna) a ozonic mam jednoduse pripichnutej do DJ pultu a ten master out DJ pultu jde do mixu kde mam monitory tzn. kdyz nezkousim nic na akci tak si tim nijak neposkodim zapojeni pro tvorbu hudby.