M-Audio Axiom + M-A Fast track-- nestabilita

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
hater
Příspěvky: 4
Registrován: 19 bře 2007 21:29

M-Audio Axiom + M-A Fast track-- nestabilita

Příspěvek od hater » 19 bře 2007 22:06

Dobry den. Chci vas požádat o radu,protože já už si fakt nevím rady.
Mám ext. zvukovou kartu M-audio fast track (ne pro) a Midi master keyboard M-audio Axiom 61. oba komponenty jsou připojeny přes usb.
Jako soft používám Cubase sx3 ale dělá to i u jiných programů.
Tak ten problem spočívá v nestabilním spojení kláves a posilání midi signálů.Když se mi klávesy podaří nainstalovat a nastavim ovladače asio (bud m-audio asio nebo asio 4all),tak klavesy hraji, ale po určité době tak asi 30 min přestanou klavesy(jenom) na keyboardu posílat signaly a hrát (jako kdyby ten přenos vypadl a blokl se) ale drumpady normalne regaguji.
Mužete mě poradit čím to může být.Třeba nějaký nastavení o kterým nevím.
díky

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 20 bře 2007 00:00

co na to dodavatel ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

hater
Příspěvky: 4
Registrován: 19 bře 2007 21:29

Příspěvek od hater » 20 bře 2007 23:26

jak co na to?

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Příspěvek od Symphonic » 21 bře 2007 07:30

Zkusil bych:
1) Pripojit ty klavesy k jinemu pocitaci, zdali to bude delat taky (nainstalovat jen ovladace, a nejaky MIDI analyzer napr. MIDI-OX). (Ostatne ten MIDI-OX je mozne vyzkouset i na prvnim pocitaci aby bylo videt presne co z klaves prichazi za data).
2) Pripojit ty klavesy pres MIDI rozhrani, ne pres USB, otestovat jestli to dela take.

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 21 bře 2007 12:04

mrknul jses na internet m-audio, jestli máš poslední správnou verzi driverů?
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

hater
Příspěvky: 4
Registrován: 19 bře 2007 21:29

Příspěvek od hater » 21 bře 2007 20:07

takže jsem zkusil to co napsal symphonic.
Na Pc mam jen win xp sp2 + nejnovější ovladače (web výrobce) jak na zvukovku tak i na klavesy.Zkoušel jsem i použít jiné než originální asio ovladače (M-audio asio fast track),tedy asio 4 all.Ale jsem na tom pořád stejně,blbě.Při updatu chipset nforce4 ovladačů je to taky stejný.
Zkusil jsem ten midi analyzer MIDI-OX.A vysledek je takovy že ze všech kontroleru,faderu,knobu,drum padu a ostatnich tlačítek lezou nějaký data který posílají do pc.Kromě 61 klaves na keyboardu ktery nic neposilaji a nic z nich neleze.Takže prog dobry ale jsem zjistil moc dobry není.
Další krok měl být propojit klavesy přes midi.To nepujde,protože má zvukovka není vybavena midi konektory.
Jak teda dal?
A na displayi klaves se nezobrazuji pri stisku klapek žádné hodnoty ale pří stisknuti ostatnich tlačítek,padu atd se hodnoty na dysplayi objevuji.

hater
Příspěvky: 4
Registrován: 19 bře 2007 21:29

Příspěvek od hater » 24 bře 2007 12:48

Máte pro mě ještě nějakou radu?

Djspindershit
Příspěvky: 1
Registrován: 29 lis 2007 20:20

Příspěvek od Djspindershit » 29 lis 2007 20:35

Cau děcka x)) HEY potreboval bych vedet,jelikož si chci koupit Keeyboardy ..,tak bych potreboval vedet zakladni informace ohledne fuunkci kterymi bych se mel ridit pri vyberu ..,trapna otazka mno..,ale nechci koupit neco co mi bude knicemu ne ? Dik za info :oops: :roll:

Odpovědět