manual fantom x6
manual fantom x6
Ahoj jsem stastnym majitelem Fantoma X6, ale bylo by to jeste veselejsi kdybych mel navod v cestine. Distributor Roldandee.cz jej odmita vydat ani prodat(coz me uprimne sokovalo), protoze jsem to nekoupil v cechach. Chtel bych se teda zeptat, zda by tu nebyl nekdo tak hodny a poskytl mi manual k okopirovani, treba i za nejakou odmenu. diky moc
Re: manual fantom x6
Měl jsem na to podobný názor, ale byl jsem vyveden z omylu. Výroba českého návodu stojí dost peněz (moc dobře vím o čem mluvím) a platí to distributor ze zisku - nikoliv Roland (na to jsme moc malý trh)nurus píše:Distributor Roldandee.cz jej odmita vydat ani prodat(coz me uprimne sokovalo), protoze jsem to nekoupil v cechach.
.
A jelikož ceny nástrojů za blízkými "hranicemi" jsou nižší, tak mnoho z nás nakupuje za hranicemi a chce český návod.
Nakonec, když jsem schopen nakoupit za hranicemi, měl by mi stačit návod, který dodává výrobce.
Mnohým se nám to nelíbí, ale když budeme nakupovat v zahraničí, chtít zadarmo český návod, tak české zastoupení nebude...

Pak se nedivme, že jej české zastoupení nechce poskytovat (ani za úplatu)
Každý z nás potřebuje k životu peníze a rád by je dostával za svou práci.
Ale jináč su Moravák
Re: manual fantom x6
Me jejich jednani neprijde sokujici, ale naopak pochopitelne. Chteji timto pristupem motivovat kupujici k nakupu u nich. Do prekladu manualu museli investovat cas a penize a mohou si s nim nalozit, jak chteji.nurus píše:Distributor Roldandee.cz jej odmita vydat ani prodat(coz me uprimne sokovalo)
Podobna situace nastava se servisem. Nekteri mistni prodejci odmitaji servisovat vyrobky zakoupene v zahranici.
Proste si brani svuj segment trhu a ja se jim nedivim.
De facto tim rikaji: "Koupil sis to v cizine? Tak si res vsechny problemy s cizinou. My jsme tu pouze pro nami dodane zbozi."
Naposledy upravil(a) fova dne 16 dub 2008 14:30, celkem upraveno 1 x.