Masivní mikrofonní stojan pro OH
Re: Masivní mikrofonní stojan pro OH
matucha
presne protichodne skusenosti , ako mam ja ..

Treba maj jinej sortiment pro cechy a slovensko
.

- Pierre niko
matucha píše:Ja si na tohle koupil Proel PRO300BK a nemam s tim jedinej problem. Naopak vsechny K&M stojany co jsem si koupil (dva) me neuveritelne stvou. Nic nedrzi, nic se neda utahnout... je to uplne za trest. Proely PRO100 a PRO300 mi fungujou naopak zcela ke spokojenosti.
Diky Matousi, to je zajimave. Mrknu na to. Ja musel rychle resit situaci, tak jsem honem koupil ROCKSTAND RS 20700 B. Strasna sr*cka. Vyvyklana nestabilni a kriva hruza... Budu pouzivat tak maximalne v "kratkem" rezimu na majk pod srotak, nebo ke kopaku... Myslel jsem, ze bude slabsi, ze ho budu pouzivat jako takovy utilitarni, ale spis se mu budu snazit vyhnout.
Já jsem nakonec koupil na OH velký stojany GAP na kolečkách, jsou supr stabilní, udrží i těžký lampáče na plně vysunutym ramenu bez problému a ramena maj sakra dlouhý. Těžký jsou teda jako prase, ale proto jsou taky tak tuhý, slyšel jsem, že už se prej nevyrábí.
. Ten Proel PRO300BK neznám, ale je to už z toho dražšího PROEL sortimentu, tak bude asi v pohodě, s těma levnejma moc dobrý zkušenosti nemám, naopak teda s K&M jsem úplně v pohodě a z těch menších stojanů už jiný nechci.