dano píše:excom: preco si sem dal prave takehoto uchyla? prepac ale ja proste stale nechapem logike,, obklopit sa rovnakymi nastrojmi a este sa tvarit ze pomaham svetu ...
dano píše:excom: preco si sem dal prave takehoto uchyla? prepac ale ja proste stale nechapem logike,, obklopit sa rovnakymi nastrojmi a este sa tvarit ze pomaham svetu ...
no lebo je to uchylne a ma MENE je ViCE nahodou som na to narazil a nepodelit sa o taky zazitok, to by bol hriech on to ma asi tak ze na jednom naladi jeden zvuk a len hraje viac do nastroja nevidi zjavne
Navic ta posledni fotka je Ken MacBeth osobne - vyrobce mimo jine M5 - to je ten semi modular co ma nad tim Prophecym (mimochodem ten bych dost rad od Jeziska )
Excom: A kde? Máš adresu? Procházel jsem tam co se dalo a na nic podobnýho jsem nenarazil. Shopy, který jsem našel byly buď děsně nudný (světová centrála Yamahy) nebo tam bylo jenom pár mašinek. Ceny cca -30% co tady, otázka je, jak to sem dostat.
Jinak o japoncích se říká (říkalo), že mnohem raději mají nástroje z ciziny, tzn. japonské značky jsou hlavně u secondhandu za hubičku.