MÉNĚ JE VÍCE :)
Re: MÉNĚ JE VÍCE :)
... ne ne spouštěli ho tam na kladce.
koma6: to by pak mohli zkusit i na koncerte, to by bylo efektni 

fruity tak uz davno nevyzera... timeline ma dnes velmi rozmanite objekty, davno nie zelene tehlickyBacon píše:Aha, díkyOxyygen píše:To neni fl studio ale Apple LogicPodle pravé části bych to tipl na FL Studio, ale ta levá se mi nezdála

http://www.smartav.net/product/tango/

sem to malem koupil... jeste ze mi banka nepucila.. uz bych zase byl v rejstriku
nakonec jsem stejne nepochopil, jestli tim pujde ovladat treba presonus firestudio alepson, logic, kubasa nebo reaperek

sem to malem koupil... jeste ze mi banka nepucila.. uz bych zase byl v rejstriku

Kód: Vybrat vše
http://www.smartav.net/tangointeractivetour/
na první pohled to vypadá úchvatně, ale když jsem si představil, že bych měl defakto dva monitory s tím samým ( Cubase monitor + velký monitor naSmartAV), tak mě nadšení přešlo... Mám dojem, že by to věci spíš komplikovalo, než zjednodušovalo...
Přijde mi, že zanedlouho už stejně budou multitouch displeje úplně běžné a pak už moc nebude potřeba nějaký externí ovládání ( snad fadery pro pocit tahu, ale to je asi taky jen otázka zvyku). Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm...
Přijde mi, že zanedlouho už stejně budou multitouch displeje úplně běžné a pak už moc nebude potřeba nějaký externí ovládání ( snad fadery pro pocit tahu, ale to je asi taky jen otázka zvyku). Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm...

a co třeba takovýhle ovládání...Magion píše: Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm...

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
to je zajimava uvaha... pak by ti stacil devacto vetsi touchpad, resp. doytkovy monitor, trosku vetsi pro prehlednost a huraaaaaMagion píše:na první pohled to vypadá úchvatně, ale když jsem si představil, že bych měl defakto dva monitory s tím samým ( Cubase monitor + velký monitor naSmartAV), tak mě nadšení přešlo... Mám dojem, že by to věci spíš komplikovalo, než zjednodušovalo...
věř nebo ne, tohle je už běžná záležitost, už v době vzniku filmu se to používalo např. v síajejPELF píše:a co třeba takovýhle ovládání...Magion píše: Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm...![]()
já netvrdím, že je to něco neběžnýho... samozřejmě že lepší bude ovládání myšlenkama, ale tady u toho je ještě aspoň trocha tělocviku, než u těch strojů úplně zakrníme 

Studio ATLAS
Studio ATLAS
magion: ty uz se fakt tesis, az budes mit imrvere omatlanej monitor? mne staci dotykovy displeje na telefonech apod. u pocitace to nikdy nechci 

rukavičky na práci?
-
no myslím, že myš už má pomalu na kahánku - mě moc nebaví lítat kurzorem po obrazovce tam a zpět...
právě trocha pohybu při softwarové práci by neuškodila...
-
no myslím, že myš už má pomalu na kahánku - mě moc nebaví lítat kurzorem po obrazovce tam a zpět...
právě trocha pohybu při softwarové práci by neuškodila...
PELF: to je klasika...
když už se bavíme o interfacech, tak mě se líbí jeden projekt ( který je postaven na processingu), kdy vytvořili interface z bláta....
http://tomgerhardt.com/mudtub/
když už se bavíme o interfacech, tak mě se líbí jeden projekt ( který je postaven na processingu), kdy vytvořili interface z bláta....

http://tomgerhardt.com/mudtub/
Magion: zajímavé a kreativní...jen se obávám, pokud bys tím chtěl ovládat DAW, aby nebyl výsledný zvuk příliš blátivý
Studio ATLAS
Studio ATLAS

ale na ovládání synthu by to bylo supr. nicméně ten projekt ještě není tak daleko, že by pracoval fakt přímo s hmotou bahna - je to kombinace imageprocessingu z videosignálu s bočnín snímáním výšky bahna...
ale jsou šikovní a hlavně myslím, že se trefili přímo do problému digitálních médií obecně.
sory za OT - už končím...
na ovládání synthu je super Nintendo Wii !!!