MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
komasix

Re: MÉNĚ JE VÍCE :)

Příspěvek od komasix »

... ne ne spouštěli ho tam na kladce.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

koma6: to by pak mohli zkusit i na koncerte, to by bylo efektni :)

kexik

Příspěvek od kexik »

Bacon píše:
Oxyygen píše:To neni fl studio ale Apple Logic
Aha, díky :) Podle pravé části bych to tipl na FL Studio, ale ta levá se mi nezdála :)
fruity tak uz davno nevyzera... timeline ma dnes velmi rozmanite objekty, davno nie zelene tehlicky

Obrázek

Fractal

Příspěvek od Fractal »

http://www.smartav.net/product/tango/

Obrázek

sem to malem koupil... jeste ze mi banka nepucila.. uz bych zase byl v rejstriku :) nakonec jsem stejne nepochopil, jestli tim pujde ovladat treba presonus firestudio alepson, logic, kubasa nebo reaperek

Kód: Vybrat vše

http://www.smartav.net/tangointeractivetour/

Magion

Příspěvek od Magion »

na první pohled to vypadá úchvatně, ale když jsem si představil, že bych měl defakto dva monitory s tím samým ( Cubase monitor + velký monitor naSmartAV), tak mě nadšení přešlo... Mám dojem, že by to věci spíš komplikovalo, než zjednodušovalo...
Přijde mi, že zanedlouho už stejně budou multitouch displeje úplně běžné a pak už moc nebude potřeba nějaký externí ovládání ( snad fadery pro pocit tahu, ale to je asi taky jen otázka zvyku). Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm... :wink:

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Magion píše: Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm... :wink:
a co třeba takovýhle ovládání... 8)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Magion píše:na první pohled to vypadá úchvatně, ale když jsem si představil, že bych měl defakto dva monitory s tím samým ( Cubase monitor + velký monitor naSmartAV), tak mě nadšení přešlo... Mám dojem, že by to věci spíš komplikovalo, než zjednodušovalo...
Přijde mi, že zanedlouho už stejně budou multitouch displeje úplně běžné a pak už moc nebude potřeba nějaký externí ovládání ( snad fadery pro pocit tahu, ale to je asi taky jen otázka zvyku). Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm... :wink:
to je zajimava uvaha... pak by ti stacil devacto vetsi touchpad, resp. doytkovy monitor, trosku vetsi pro prehlednost a huraaaaa

Fractal

Příspěvek od Fractal »

PELF píše:
Magion píše: Už se na to těším, jak ve stole bude zabudovanej jeden velkej displej a vše se bude rukama dělat na něm... :wink:
a co třeba takovýhle ovládání... 8)
věř nebo ne, tohle je už běžná záležitost, už v době vzniku filmu se to používalo např. v síajej

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

já netvrdím, že je to něco neběžnýho... samozřejmě že lepší bude ovládání myšlenkama, ale tady u toho je ještě aspoň trocha tělocviku, než u těch strojů úplně zakrníme :)
Studio ATLAS

biscuit

Příspěvek od biscuit »

magion: ty uz se fakt tesis, az budes mit imrvere omatlanej monitor? mne staci dotykovy displeje na telefonech apod. u pocitace to nikdy nechci :-)

Magion

Příspěvek od Magion »

rukavičky na práci?
-
no myslím, že myš už má pomalu na kahánku - mě moc nebaví lítat kurzorem po obrazovce tam a zpět...
právě trocha pohybu při softwarové práci by neuškodila...

Magion

Příspěvek od Magion »

PELF: to je klasika...
když už se bavíme o interfacech, tak mě se líbí jeden projekt ( který je postaven na processingu), kdy vytvořili interface z bláta.... :wink:
http://tomgerhardt.com/mudtub/

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Magion: zajímavé a kreativní...jen se obávám, pokud bys tím chtěl ovládat DAW, aby nebyl výsledný zvuk příliš blátivý
Studio ATLAS

Magion

Příspěvek od Magion »

:) jo jo - blátivý mix...bahno basy...
ale na ovládání synthu by to bylo supr. nicméně ten projekt ještě není tak daleko, že by pracoval fakt přímo s hmotou bahna - je to kombinace imageprocessingu z videosignálu s bočnín snímáním výšky bahna...
ale jsou šikovní a hlavně myslím, že se trefili přímo do problému digitálních médií obecně.
sory za OT - už končím...

Fractal

Příspěvek od Fractal »

na ovládání synthu je super Nintendo Wii !!!

Odpovědět