MIDI kontrolery
MIDI kontrolery
Nenasel jsem na ezone nejakou vetsi debatu na toto tema, tak snad tady... Mate nejake tipy na MIDI kontrolery? Me docela laka B-CONTROL ROTARY BCR2000. Michat mysi mi prijde opravdu hodne "nemuzikalni", a tak bych se rad poohlidl po nejake levne simulaci mixpultu (se zvukem cistsim, nez jakykoliv high-end!!! I kdyz, high-end ma zas nevyhodu, ze jim ten zvuk prochazi, haha) :)
ja pouzivam kolecka z midikeybordu evolution mk249c... dneska sa robi aj to same s par prtavymi fadercekmi + knoby... ale bcr, alebo snad este radsej bcf su uplne ina liga, potasky na evolutione su hroza a des, vacsinu automatizacii nahravam pomocou modulacneho kolecka, ktore je velke, je citlive a ide hladko 
ja uz se nemuzu dockat na novej OS do vajruse TI, kterej bude mit 32 sablon na remout control pro cokoliv, takze to se bude kroutit vo106, jinak BCF mam a je to solidni kus, nemam s nim problem, maka dost fest uz rok a neco a bez znamek opotrebeni nebo zavady, jediny co me na nem vadi krom uz nekolikrat jinde zminovanyho pretahovani se s fejdrama pac nejsou dotykovy (za ty prachy celkem pochopitelne) a taky fakt ze kdyz pouzivam tlacitka nad fejdrem pro select track, tak jenom blikne a nezustane svitit, takze nevim jakej track mam vlastne vybranej, kdyz ho vyberu v cubase tak svitit zustane, v tom bude nakej zadrhel na kterej ale urcite prijdu
pouzivam BCF stejne jenom pro hruby namichani v realnym case a jemny picicarny a vychytavky pak stejne doladuju mysi v detailnim okne, takze na tuhle hrubou praci to nema chybu za ty prachy, 4 sady endless knobu nad fejdrama a s funkci stlaceni a ledkama okolo mi uplne na vsechno stacej, je to slusnej stroj, dost taky pouzivam pedal na letmej strih, to je k nezaplaceni kdyz ma clovek obe pazoury na klavesach.
Uz se tesim jestli vylezou s nejakym dospelym velkym kontrolerem, neco jako 2xBSF+2xBCR + jog/dial + transportni funkce a to v jedny krabici, nebo si to budu muset zbastlit sam
pouzivam BCF stejne jenom pro hruby namichani v realnym case a jemny picicarny a vychytavky pak stejne doladuju mysi v detailnim okne, takze na tuhle hrubou praci to nema chybu za ty prachy, 4 sady endless knobu nad fejdrama a s funkci stlaceni a ledkama okolo mi uplne na vsechno stacej, je to slusnej stroj, dost taky pouzivam pedal na letmej strih, to je k nezaplaceni kdyz ma clovek obe pazoury na klavesach.
Uz se tesim jestli vylezou s nejakym dospelym velkym kontrolerem, neco jako 2xBSF+2xBCR + jog/dial + transportni funkce a to v jedny krabici, nebo si to budu muset zbastlit sam