no som rad ze to pises - lebo to bol aj moj prvy dojem ked som si pozrel co za casopisy participovlay.. len som nechel tu tresnut hned taky radikalny nazor o ich nekompetentnosti aby nebolo na mna zle ze sa navazam do odbornikovECSON WALDES píše:Ja tam vidim ze jadro jmenovanejch hodnoticich casopisu se zabejva prevazne home recordingem, mala cast je z profi audia. Takze je mi zahadou jakou takova cena ma vahu kdyz lidi ktery predpokladam nemaj zadnou zkusenost s hodnocenou technikou. Recenzenti z hobby audio caopisu neznaj stoprocentne HiEnd pulty Digidesign Icon, Neve 88D ci Studer Vista.. no a lidi z Profi oblasti prece absolute nemuzou mit prehled o hobby vecech jako pro priklad uvedeny M-Audio Torq, Korg KAOSS Pad 3, Native Instruments Audio8DJ.
to je jako kdyz bych ja mel hodnotit sekci "Organ/Portable Keyboard" o samohrajkach vim ale uplny naprosty prt, tak bych to musel srtilet od pasu!

je to fakt - vysledky v HW/SW synth oblasti (inde sa necitim az tak doma takze neviem ale sudiac podla dalsich reakcii ani tam to nebude uplne ok) napovedaju ze to hodnotili ludia co si maximalne precitali par reklamnych letakov firiem, v lepsom pripade dany stroj bezne pustili a potocili par tocitkami a tym ich hodnotenie koncilo..