Motu CueMIx FX + SW return

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Rudovous
Příspěvky: 38
Registrován: 17 srp 2010 12:58

Motu CueMIx FX + SW return

Příspěvek od Rudovous » 09 úno 2011 19:51

Ahoj, máte někdoi zkušenosti s MOTU (konkrétně 828 MK3) a CueMixem??? jde tam nějak udělat SW return??? koumám to už několik dní a nic jsem nenašel...

díky za rady...

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Motu CueMIx FX + SW return

Příspěvek od Milan » 10 úno 2011 07:45

Bádal jsem nad tím taky a taky nenašel. Dost podstatná vada na kráse karet MOTU. Anebo na to někdo přišel?

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Motu CueMIx FX + SW return

Příspěvek od Milan » 10 úno 2011 07:50

Viz tady:
http://www.motu.com/techsupport/technot ... -in-cuemix

Prostě to nemá routovatelné SW outy. Amíci jsou někdy prostě trochu jiní. :-)

Rudovous
Příspěvky: 38
Registrován: 17 srp 2010 12:58

Re: Motu CueMIx FX + SW return

Příspěvek od Rudovous » 11 úno 2011 09:03

to je hezký - mě teda spíš šlo o to, dostat na jeden fyzickej output signál z víc zdrojů (Cubase, WaveLab, ale i třeba WMP). Před MOTU jsem měl HDSP 9652 v kombinaci s digipultem - na RME to šlo "namíchat" uplně v pohodě...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Motu CueMIx FX + SW return

Příspěvek od pavlii » 11 úno 2011 09:35

Nojo - nemá to multiclient ovladač. To ale není výlučně problém MOTU ani amíků obecně :D (viz vlákno někde tady kolem).

P.

Rudovous
Příspěvky: 38
Registrován: 17 srp 2010 12:58

Re: Motu CueMIx FX + SW return

Příspěvek od Rudovous » 13 úno 2011 09:23

takže včera jsem to zkoumal trochu víc - amíci jsou tataři mnohem hloubějš, než by člověk čekal - MOTU Multiklient mít bude, ale takovým nějakým divokým způsobem... dneska to ještě preozkoumám víc a popíšu blíže

Odpovědět