MOTU MTP AV
MOTU MTP AV
neviete pani kde sa da zohnat kablik na prepojenie dvoch MTP AV? respektive nemate s tym niekto skusenost?
Re: MOTU MTP AV
normalne by mi stacila aj schema zapojenia.. len som sa nedopatral, a tiez netusim ci je to ako crosslink alebo normal zapojenie
Zdravím EXCOM,
hľadám riešenie nejakého iného problému s MTP AV, a gugl mi vyhodil Tvoju otázku. A aj keď electrozone pasívne sledujem už viac rokov, motivoval si ma k registrácii...)
Takže:
MTP AV pýta kábel s priamym "predlžovacím" prepojením.
Na PC je LPT samica, na MTP AV samec - piny su poprepajane presne tak, ako keby si priamo zapojil konektor z MTP AV do PC. Čiže kábel by mal akoby "rozšíriť" jeden z konektorov...
Skúsim tu dať obrázky...
Jozef
hľadám riešenie nejakého iného problému s MTP AV, a gugl mi vyhodil Tvoju otázku. A aj keď electrozone pasívne sledujem už viac rokov, motivoval si ma k registrácii...)
Takže:
MTP AV pýta kábel s priamym "predlžovacím" prepojením.
Na PC je LPT samica, na MTP AV samec - piny su poprepajane presne tak, ako keby si priamo zapojil konektor z MTP AV do PC. Čiže kábel by mal akoby "rozšíriť" jeden z konektorov...
Skúsim tu dať obrázky...
Jozef
-
- Profesionál
Když jste tu u toho, měl bych tu jeden MTP AV za 3000.- CZK na prodej. 
775-238-285

775-238-285
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Ježiši !! nečítam pozorne, a hneď môj prvý príspevok je fiasko
To čo som popísal, je samozrejme LPT kábel medzi MOTU MTP AV a počítač. Ale keďže obrázky už mám nachystané, dávam ich tu , aj keď nesúvisia s pôvodnou otázkou. Snáď niekomu pomôžu...
Strana kábla zapojená do MOTU - na kábli 25-pin konektor, samica :
piny 1-13 (širšia strana)

piny 14-25

Strana kábla zapojená do PC - na kábli 25-pin konektor, samec :

piny 14-25

To čo som popísal, je samozrejme LPT kábel medzi MOTU MTP AV a počítač. Ale keďže obrázky už mám nachystané, dávam ich tu , aj keď nesúvisia s pôvodnou otázkou. Snáď niekomu pomôžu...
Strana kábla zapojená do MOTU - na kábli 25-pin konektor, samica :
piny 14-25
Strana kábla zapojená do PC - na kábli 25-pin konektor, samec :
piny 14-25