bzučí vám taky v MOTU828mkII zdroj? Není nic šílenýho, ale v tichu to je dost slyšet.. Počítám, že je to běžná vlastnost - řešili jste to někdo nějak?
Dík
abuse: jéje nestraš! Motu mi šlape jak hodinky - jen ten drobnej bzukot je trošku problém.
ravi: jo to by mě zajímalo jestli ti to taky trochu bzučí. mám pocit, že to říkal i onehalph, takže to je asi normal.
spíš mě zajímá jak se toho zbavit - vyměnit zdroj? to jedine v servisu...
dělá to někdo u nás? atd...
To bručení může mít několik důvodů : napětí na zemích nebo odchází zdroj a to opravdu může tu mašinku i zničit ale většinou se dříve "zblázní" a tím se vlastně ochrání každopádně bych to ihned řešil může to být zatím závada za 100 Kč ale bozději by se to mohlo přesunout do jiných fin dimenzí!!!!!!
mne to bzucalo od zaciatku /takze pravdepodobne to s tou mojou zavadou nemalo nic spolocne, ta prisla az po roku a pol/ nebolo to nic brutalneho ale pocutelne to bolo. kazdopadne dufam ze o par tyzdnou sa budem muoct s vami podelit o pozitivne skusenosti s priebehom opravy v motu
jemně bzučí skutečně už od prvního zapojení, ale teď se mi zdá že je to silnější (možná je to ale přestavbou studia a jiným umístěnim).
Zkusím se zeptat v disku.
Tak zejtra se na to bzuceni podivam (motu ted nemam doma). Pravda ale je, ze mi vyrobky fy. MOTU nepripadaji jako uplne nejspolehlivejsi - prvni kousek, kterej jsem koupil, mel vadnej SPDIF, po case prestal svitit i display, tak jsem to cely reklamoval. Ted ten novej kus, kterej mi misto toho DISK vymenil je v pohode (uz cca 1,5 roku drzi). Ale i tak kolem toho chodim po spickach .